Dobrý den chtěl bych nějaké lepší repro do předních dveří + 2 do zadního plata. Mám toto rádio: https://www.google.cz/search?q=jvc+kd-x ... B400%3B300
Chci se předem zeptat jestli se budou moct připojit další 2 repro do toho zadního plata jelikož ve feldě mám jen 2 v předních dveří tak jak by to bylo s kabeláží. Cenu neodhadnu ale co nejnižžší jde ale zase aby to dobře hrálo ikdyž co jsem někde zaslechl tak pro nejlepší zvuk by se měli ty dveře izolovat nějakou tím molytanem nebo co to je.
Díky za rady
Pomoc s výběrem repro
- 00Inferno00
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pomoc s výběrem repro
Nejlepší by bylo upravit kapsy pro větší reproduktor (třeba kompa od MTX) a vytlumit, do plata bych dal taky MTX 
VW Golf IV 1.9TDI PD ARL 192PS 401Nm powered by TDIfun, EGR-off, TT puky, Strongflex dogboneVici píše:...ARL je král mezi TDI na platformě G4...
VW Passat Variant B8 2.0TDI Dynaudio
-
Beny - FK
Re: Pomoc s výběrem repro
Tak vytlumit to by nebylo asi tak těžký ale ještě jestli mi to půjde připojit protože to rádio není nic extra tak jestli by bylo potřeba lepší nebo stačí toto ? A jak na ty zadní, koukal jsem někde na schéma a budu muset přidat kablík do toho iso konektoru asi že ? jelikož já mám jen ty přední.