střílení asi do výfuku

se sporákem místo motoru :D
valda - FK

střílení asi do výfuku

Příspěvek od valda - FK »

Při jízdě je motor hlučnější a pří zátěži třeba do mírného kopce mi střelí asi výfuk,jde to někde pod podlahou v urovni pedálů.vyměnil jsem svíčky i oba díly výfuku(byli díravé).Po nastartování auta které stálo přes noc se mi zdá jak by motor jel jen na tři válce.Musím přidat plyn aby se to srovnalo.Jízda je taková trhavá.Nemá stím někdo zkušenosti co by to mohlo být.Ty rány z pod auta mě znepokojují.Děkuji
Tomasosi - FK

Re: střílení asi do výfuku

Příspěvek od Tomasosi - FK »

Trhavá jízda, musíš přidat plyn a 3 válce? Koukal jsi na vstřiky? Nebo jestli svíčky hazejí dobrou jiskru?
valda - FK

Příspěvek od valda - FK »

budu s tím muset zajet kdo tomu trošku rozumí.nevím jak bych zkontroloval svíčky(jsou nové a pod lištou)a vstřiky taky.před tím jsem při startování nemusel šlapnout na plyn a pohoda.teď když nastartuji tak mám nějakých 500otáček a musím přidat plyn a srovná se to na 800-900ot.
Tomasosi - FK

Příspěvek od Tomasosi - FK »

to bude spíš škrtící klapkou. Vyčistit a udělat základní nastavení...
Jozefj
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jozefj »

Předpokládám ,že máš MPI.Zkontroluj svíčky a vyměň ty gumové nástavce na zapalovací liště. I po výměně konců mi to asi 2x střelilo. Tak jsem navíc sprejem na odmašťování nevím jestli kontaktů nebo brzd vystříkal prostory mezi zálivkou a krytem na zapalovací liště a nechal vyschnout,od té doby mám pokoj. Zatím 3 měsíce.
Odpovědět