Ahoj,
chtěl jsem dnes preventivně vyměnit svíčky. Pokoušel jsem se povolit ty 2 imbusy na zapal. liště, ale problém. Imbusový klíč č.5 se v jednom šroubu protočil a šroub je teď strhlý a druhý už je načatý. Proště ty šrouby drží jak čert.
Co teď? Mám ty hlavy odřezat flexou, lištu stáhnout a pak zbytky šroubů nějak vyšroubovat? Jak by jste na to šli vy? Dík za rady.
jak na lištu
- Skury
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: jak na lištu
Proto se většinou nejdřív postříkají sprejem na povolování šroubů... Být tebou, tak radši vrátim vše na původní místo a zajedu za někým, kdo ty šrouby vyndá. Vytahovákem nebo navaří matku na hlavičku šroubu a vyndá...
Be in, be pirate. Pirates.cz + Škoda Felicia Fun 1̶.̶8̶T̶ - bude update
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
-
minisec - FK
není co vracet zpět. Nepovolil jsem ani jeden a postříkány byly wdčkem
-
Martas085 - FK
nechci kecat,ale co si pamatuju,ten plech ke kterému je přišroubovaná lišta je uchycen šrouby,které upevňují hlavu...tuším že asi 2..při nejhorším by to šlo povolit a shodit s celým plechem a pak fiknout strhlé šroubky třeba flexou..tak když je to namontované v autě,je tam celkem blbý přístup...jinak,když vidím,že to povolit jen tak nepůjde,tak ty šrouby snad zkusím ještě odrazit ne?
-
minisec - FK
no jde o to, jestli je závit i v liště. Pokud ne a šrouby jen lištou prochází, bylo by lepší hlavy ufiknout (na to tam místo je), lištu stáhnout a pak se dostanu lépe ke zbytkům šroubů, navařím je nebo jinak pokusím vytáhnout. Jde jen o to, aby mi někdo potvrdil, že lištou šrouby procházejí volně bez závitu. Dík
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
V liště závit není ... lištou šroub pouze prochází a je přišroubovanej do držáku pod lištou a ten držá na 2 matkách na hlavě (povolíš držák a povolíš i kousek hlavy)
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná