Výměna těsnění - motor cuká
-
Nemaa - FK
Výměna těsnění - motor cuká
Zdravím chtěl sem se zeptat. Borec mě měnil těsnění pod hlavou a olej a po opravě mě začal jaksi cukat motor třeba kdyš jedu na 3 do kopce tak začne jaksi škubat a pak se chytne a jede normálně a všimnul jsem si že to dělá při zahrátém motoru za studena nic. Nemohli byste prosím poradit čím to může být. Díky
Re: Výměna těsnění - motor cuká
No měl jsem něco obdobného. Vyměnily mi těsnění pod hlavou a daly mi ho tam obráceně, nevěřil jsem tomu, že to jde ale je to možný, došlo tím, že se nemazala hlava. Voda tam šla normálně, jen ten olej. U mě se motor po cca 500km po výměně těsnění tak nějak divně klepal a byl slyšet i takovej divnej zvuk. Muselo se potom vyměnit i těsnění na guferech. Sundej víko ventilů a jestli to tam bude suchý nebo tam bude min. oleje, tak je to otočený těsnění.
Kozel je nebezpečný zepředu, kůň zezadu, hlupák ze všech stran.
-
Martas085 - FK
taky jsem nevěřil,ale fakt jde otočit...nesedí pak jeden jediný kanálek pro mazání vrchu rozvodu-vahadel...Ale cukat to kámošovi tuším necukalo.A to s tím jezdil celkem dlouho
Edit: spíš bych zkontroloval ventilové vůle...už jsem viděl,že se musely 3x v krátké době po výměně těsnění upravovat...asi jak těsnění začlo pracovat a sedat si.
Edit: spíš bych zkontroloval ventilové vůle...už jsem viděl,že se musely 3x v krátké době po výměně těsnění upravovat...asi jak těsnění začlo pracovat a sedat si.
-
jakuceli - FK
Jo to jsem taky dělal, po výměně a asi 1000km se musí znova seřídit ventily. No jo, ale jestli máš MPi, tak tam jsou samostavy, ne?