Nejde startovat

MPi 1AV
AEE
z4r0vk4 - FK

Nejde startovat

Příspěvek od z4r0vk4 - FK »

Zdravím, mám jeden velký problém. Dneska sem jel do krámu a nemohl jsem pak nastartovat. Motor točil, ale prostě nic. Zkoušel sem všechno a jiskry hází jak rozdělovač, tak svíčky. Teplotní čidlo a lambda sonda jsou dělané nově. Byl u toho i mechanik a sám si nevěděl rady co by to mohl být takhle na rychlo. Po 2hodinách auto nastartovalo, ale otáčky klesaly a motor měl divný zvuk, kouř byl černý... Po cca.5minutách motor chcípl a nešel zase nastartovat. Neví někdo co by to mohlo přibližně být ?
Díky moc
Kuladmin
Kontaktovat uživatele:

Re: Nejde startovat

Příspěvek od Kuladmin »

Tam mas moznosti od prisunu benzinu tzn filtr cerpadlo, po nejaky cidlo, preskoceny/ k.o. rozvody, priupadne tesneni pod hlavou a valce zality vodou - neubyla voda? ucpany / rozsypany vyfuk ...a jeste by se urcite neco naslo.
z4r0vk4 - FK

Příspěvek od z4r0vk4 - FK »

Dneska ráno jsem zkusil nastartovat a chytlo to bez problému, takže nechápu co to je. Sice sem nikam nejel, protože otáčky kolísaly, ale to bude špinavá klapka
Atnarfus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atnarfus »

Jsou tři nezbytné ingredience. Benzín, vzduch a jiskra. Prověř sání, výfuk, tlak benzínu a zapalování.
Talla2xlccv
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Talla2xlccv »

u tohole auta jsem včera byl jiskra je benzín taky, ráno prej chytilo normálně zítra má přijet na dílnu tak jsem zvědavej co všechno tam bude má to immo takl snad nebude problém i tam, klapka je docela zasviněná takže samozřejmostí bude čištění a reset a následné nastavení tak jsem zvědav co všechno bude za problém
Talla2xlccv
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Talla2xlccv »

vyřešeno senzor map a totální očista klapky a další oprava různých problémů okolo
Odpovědět