Prosím porucha-přibl.určení.

Simos 2P
135M, 136M
Slim - FK

Prosím porucha-přibl.určení.

Příspěvek od Slim - FK »

Prosím o rychlou odpověď, pokud má někdo představu.
Dnes jsem přijel domů, vše bez problémů.Vypnul motor, vynesl věci a chtěl zajet do garáže.Když jsem nastartoval řev jako kráva!Myslel jsem, že výfuk,ikdyž je nový, ale ten vypadá v pořádku.Projel jsem to a málo jede, dá se tak na trojku-čtverku.Taky jsem to ale raděj málo vytáčel.
Hlavně mi jde o to abych dojel zítra asi 20km do opravny a něco nezničil.Co by to mohlo být.
Tedy znovu.Natočím a burácí to jako na rally s odmontovaným výfukem a má to slabší výkon.Možná, se mi zdá když jsem ohnutý nad motorem. že i něco syčí, ale v tom hluku těžko určit.
103457
Kontaktovat uživatele:

Re: Prosím porucha-přibl.určení.

Příspěvek od 103457 »

Je to výfuk, upadlo ti to někde za motorem nebo u katu.
p.s.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od p.s. »

dost často to upadne na konci toho prvního dílu natoč to lehni pod auto a koukej od kud to fouká a dělá kravál :scratch:
Slim - FK

Příspěvek od Slim - FK »

No já už na to dnes nemám čas.Tak tedy zítra pojedu a uvidíme, snad se nic nestane a dostanu se do servisu.
Kuladmin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kuladmin »

To bych neriskoval - alespon bych to okem zkontroloval pripadne svazal dratem jestli se ti to zapíchne do zeme proti smeru jizdy tak pak se budou dit veci ;)
Slim - FK

Příspěvek od Slim - FK »

vyřešeno.tak byl to jen ten výfuk.Přední díl,díra u příruby, tak tím letmým pohledem jsem ji neviděl.Ráno dovezl a v poledne hotovo.Cena v servisu Škoda, který mám vedel zaměstnání, /neorigo díl/ celkem 1130kč.To mě přijde v pohodě.
Odpovědět