montáž lpg..umí někdo
-
acswin - FK
montáž lpg..umí někdo
Čau , chci se zeptat zda by tu byl někdo znalej a schopnej namontovat do mý 1,3Mpi felicie lpg systém BRC Elegant 52 vyndaný z jiný felicie. Měl bych k tomu mít i fotky kde co jak bylo zapojený..díky
Re: montáž lpg..umí někdo
s tímhle není žádná sranda, radši obětuj nějaké peníze a nech si to udělat pořádně, nech si to zapsat do TP ....
Firma která se zabývá montáží nového LPG by to měla bez problémů zvládnout. Problém je v tom, že za přehození si firmy berou celkem dost nemravné peníze, třeba i 10 000 Kč. Snaží se tím lidi motivovat k montáži nového LPG zařízení. Ovšem bez razítka v TP od někoho, kdo se tím oficiálně zabývá a má na to povolení, se stejně neobejdeš. Snad jen uřezat a převařit VIN na kastli by bylo řešení.
jestli se tohle kvůli 10ti tisícům vůbec vyplatí....
ono za těch 10 tis ti to firma i oficiálně zapíše do velkého TP. takže pak s tím žádné další prcání není. ovšem u starého systému je otázka, na jak dlouho vydrží reduktor, kdy odejde krok.motorek případně kdy končí platnost bomby. takže upřímně řečeno, za 10 tis jen za přestavbu starého systému bez záruky + zapsání bych se na to vykašlal, i kdybych měl celé LPG zařízení dostat zdarma. ovšem nebudou snad všichni takoví zloději, aby si za montáž použitého LPG vzali 10 tis. věřím tomu, že se najdou i rozumnější montéři. ale bude to chtít pátrat, shánět a poptávat.... jako dnes u všeho, pokud chce člověk ušetřit. bez zápisu do TP bych měl fakt strach s tím jezdit, pokud bych teda nejezdil jen po městě a neměl policajty kamarády. Určité řešení by bylo skrytí tankování pod víčko nádrže, aby nebylo na první pohled patrné, že jde o auto na LPG. jenomže pak zas problém u STK... bez zápisu v TP to nemá šanci projít, pokud nemáš opravdu dobrého známého.
- Skury
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Žádná firma ti nebude montovat LPG systém, kterej si ty dodáš. Mají zkušenosti se systémem, který montují sami, u najakýho vytaženýho z auta nemůžou zajistit funkčnost a bezpečnost, takže to nebudou dělat ani omylem. Jedině ukecat nějakýho mechanika.
Be in, be pirate. Pirates.cz + Škoda Felicia Fun 1̶.̶8̶T̶ - bude update
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
ale jo udělaj , třeba fa zahrádka cvikov , cena cca od 6tis pokud je vše ok , popř + za vyměněný doplněný nebo díly které musí být při montáži nové , a samo + doklady původního vozu - resp že z něj bylo lpg odhlášeno
-
benito
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, už jsem to taky řešil, měl jsem feldu, nechal jsem do ní dát nový LPG, po roce byla bouračka (auto na odpis), tak jsem se jich ptal na tý firmě kde mi to dávali, zda-li by to šlo přendat do jiný feldy a řekli mi, že to nebude problém, ale moc se jim nelíbilo, že sám provedu demontáž, ale vysvětlil jsem jim, že to tam nemám jak odtáhnout a šlo to, ale ještě mi řekli, že musím zajít na dopravák na techniky a u tý bouraný feldy udělat odhlášení LPG než to nechám trvale vyřadit. Koupil jsem další feldu, všechno ze systému LPG jsem naložil do kufru plus dokumenty od LPG a techničáky a dovezl jim to. Cena byla cca 6000kč, akorát prý museli natáhnout nový trubky. Pak už klasika opět na techniky a přihlásit LPG.
-
Thomy - FK
Zdravím, hledám někoho kdo by mi namontil z mojí bývalé seštrotované 1.6 feldy LPG do druhé, samozřejmě s novou nádrží a vystavil potvrzení. Doklady o LPG mám i kopii starého techničáku.. Vše fungovalo do poslední chvilky
- denis15
- Kontaktovat uživatele:
Jak to pak je s bombou? Ta je někde evidovaná společně s autem. Jak jsem montoval LPG, muselo se to někam odesílat a po zapsání teprve na dopravku, nechat dát do TP.
-
benito
- Kontaktovat uživatele:
Někoho hledat kdo ti to udělá není tak težký, zajdi k nějakýmu plynařovi co dělán montáže a o všem se pobav přímo s ním.
-
Jozefj
- Kontaktovat uživatele:
Pokud by se chtělo přendávat LPG, já jsem ho přendával 2x,tak seriová čísla komponentů musí povolit přendání na stejné vozidlo stejného typu. Alespoň toto bylo před tak 4lety. Toto upřesní přímo instalační firma. Výměna nádrže se zapisuje do malýho techničáku od LPG. Původně zapsáno v příloze LPG.