Začalo se mi stávat, že po delším stání, když chci vyjet z parkovacího místa třeba nebo se prostě jen rozjet tak Felda prostě pár vteřin cca 5 -6 nereaguje vůbec na plyn běží jakoby pořád na volnoběh..... nevíte co s tím je to dost nepříjemné
při dlouhém stání Felda nereaguje na plyn
-
Paulie93 - FK
při dlouhém stání Felda nereaguje na plyn
Zdravím všechny,
Začalo se mi stávat, že po delším stání, když chci vyjet z parkovacího místa třeba nebo se prostě jen rozjet tak Felda prostě pár vteřin cca 5 -6 nereaguje vůbec na plyn běží jakoby pořád na volnoběh..... nevíte co s tím je to dost nepříjemné
Re: při dlouhém stání Felda nereaguje na plyn
Přidávám se k dotazu, stávalo se mně to hlavně teď v zimě. Poslední cca. 2 měsíce už ani jednou, zvláštní. 
-
Paulie
- Kontaktovat uživatele:
Co škrticí klapka?
-
Paulie93 - FK
Klapka by to být mohla,ale u mne to byl "Halův" snímač. To jsou asi nejčastější dvě věci.
Řekni ať tě mechanik připojí projede diagnosťákem.
Držím palce
Řekni ať tě mechanik připojí projede diagnosťákem.
Držím palce
Díky za info. Od zimy to už neudělalo ani jednou, naštěstí. Takže, až se zase bude projevovat, vím po čem jít jako první. Díky