Nejde vybrať rádio

dotazy a rady na vše kolem hudby
Kubiss - FK

Nejde vybrať rádio

Příspěvek od Kubiss - FK »

Zdravím chalani potrebujem pomoc. Nejde mi vybrať radio respektíve neviem to vybrať, radio tam mam blaupunkt take na kartu a neviem kde sa nachádzajú tie cupliky ktore to držia. viete mi poradiť? felicia 1.3 ´96
Arkis
Kontaktovat uživatele:

Re: Nejde vybrať rádio

Příspěvek od Arkis »

Nevím, jestli na to existuje nějaký fígl, no když jsem vytahoval svojeho Pioneera, tak jsem musel vytáhnout celý ten plastový box, ve kterém je rádio.
Drží jen zespodu palubky na dvou šroubech. Potom vytáhneš popelník (popřípadě i zapalovač, aby to šlo jednodušeji) a vytáhneš celý ten box. Já jsem to rádio bohužel nedokázal vytáhnout bez zničení toho kovového rámečku, který se nasouvá na rádio při montáži.
kwik

Příspěvek od kwik »

pokud je to rádio, které se montovalo továrně, tak na něj je potřeba takové vidličky :)
Andy486
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Andy486 »

väčšinou to býba zacvaknuté na boku (blaupunkt)- ak sú na boku otvory , tak tam treba strčiť nejakú tenkú kovovú tyčku (alebo tenký šrobovák) a potom to pôjde vytiahnuť. niekedy sú tie otvory 2 , niekedy 4 (aby rádio išlo von,musí byť niečo zastrčené vo všetkých otvoroch).ale niekedy sú to iba také tenké štrbiny a tam budeš museť niečo vymysleť, aby si tam vopchal, prípadne, ako písali vyššie vybrať celý ten šuflík s rádiom.
Škoda Felicia GLXI 1,3i Bosch Mono Motronic (1995) tm. zelená metalíza
kwik

Příspěvek od kwik »

nejjednodušší je dát do vyhledávače : montáž autorádií, autorádia, opravy autorádií, autoelektrika a zkusit problém popsat a domluvit se, že za nima dojedeš, na 5 minut si ty vidličky půjčíš, rádio vymontuješ, vidličky vrátíš a jako odměnu koupíš třeba čokoládu. Takhle jsem to kdysi vyřešil já.... :)
Kubiss - FK

Příspěvek od Kubiss - FK »

chalani už som to spravil, odpilil som zo 4 klincov špice a vopchal som to dnu a ptm som už iba vytiahol
Odpovědět