škube v létě

Simos 2P
135M, 136M
minisec - FK

škube v létě

Příspěvek od minisec - FK »

ahoj, mám feldu 1.3 mpi s lpg tomasseto. Když je venku teplo 20 a více stupňů, tak normálně nastartuji a rozjedu se. Motor začne škubat, kuckat a nejde za plynem. trvá to tak 1 minutku klidné jízdy a pak se to spraví a celý den je již klid. Je jedno jedu-li na benzín nebo lpg. čím větší teplo, tím více to škube a nejede. Naopak čím chladněji nebo dokonce mrazivěji, tím líp to jede.

Setkal se s tím už někdo nebo nemáte někdo nějaký tip, čím by to mohlo být? Díky martin
Návštěvník

Re: škube podle počasí

Příspěvek od Návštěvník »

[quote][/quote] Ahoj mám podobný problém je li zima nebo vlhko tak při rozjedu v poho ale jak po chvíly zastavím auto nereaguje na plyn,klepe se jako kdyby došel benzín pokud vyřadim a chvily počkám tak v pohodě odjedu,pokud zahřeji motor tak vše ok auto jede normalně ale pokud ne auto nejede co stím ? :shock:
ironliver

Re: škube v létě

Příspěvek od ironliver »

I já bych se chtěl připojit se žádostí o radu, mám úplně přes kopírák stejný problém jako kolega minisec. Jezdím taktéž v 1.3 MPi. Zplynováno nemám, v tom tedy problém nebude. Nikdo ze známých mechaniků neví, co by s tím dělal, servisy by zase nejradši měnily půl motoru. Tak kdyby někdo prosím něco věděl...
Odpovědět