Půjčení staré Felicie

pokec o všem možném i nemožném
kubajzzz - FK

Půjčení staré Felicie

Příspěvek od kubajzzz - FK »

Zdravím,

najde se tu někdo ochotný, kdo by na max 4. hodiny mohl zapůjčit starou felici na natočení videa? (http://www.autohit.cz/files/content/229 ... lub_15.jpg)
Odměnou vám za to bude nějaký peníz. Jedná se o lokalitu v Praze, takže čím blíž tím líp. Benzín samozřejmě proplatím!

Díky moc!
Yetti98
Kontaktovat uživatele:

Re: Půjčení staré Felicie

Příspěvek od Yetti98 »

kubajzzz
Tak to ti nevim nevim ale dle mého ti to do ruky žádnej kdo ji vlastní nepůjčí ani za zlatý prase!!! Ta dneska představuje 300 000,-Kč jedině by s tím jel sám a to ty asi nechceš :scratch:
kubajzzz - FK

Po celou dobu může být s náma... a to auto bude mít furt na dozoru... A tak hžavě jak popisuješ vejš bych to neviděl, když se normálně půjčujou dražší káry...
Skury
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skury »

Tady najdeš pár aut k půjčení. http://www.veterancs.com/cs/pujcovna-ve ... =&znacka=1
Be in, be pirate. Pirates.cz + Škoda Felicia Fun 1̶.̶8̶T̶ - bude update
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
kubajzzz - FK

Hele právě, že všude mi to přijde drahé a půjčují na den, já potřebuju opravdu na chvilku, proto píši zde...
Maty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maty »

Pokud jsem si vědom tak nikdo z klubu nemá tuto "starou" felicii ;) ... nesázel bych na to tu a kouknul jinde popřípadně najít nějaký veteránský klub :)
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Odpovědět