Alarm Jablotron
-
Artax - FK
Alarm Jablotron
Zdarec, nevíte někdo prosím, jak odpojit alarm Jablotron? Nevím, co to je za typ, ale má hranatou sirénu hned vedle baterky, nicméně je napojenej na sirénu klaksonu, dálkový ovládání od něj nemám. Původní sirénu jsem odpojil. Dohledal jsem tady, že ŘJ by měla být pod kastlíkem spolujezdce, stačí ji odpojit? Ještě tu někdo psal, že se to odpojuje spojením zeleného drátu s kostrou při zapnutém klíči...Dík.
-
Návštěvník
Re: Alarm Jablotron
Ahoj,pokud jsi našel ŘJ od alarmu tak jdi po červeném drátu a ten odpoj,nebo jestli má pojistku tak ji vytáhni.Můžeš ještě odpojit černý to bude kostra.
-
Artax - FK
Jasně, hledat teprv budu, ale tak nějak jsem si to myslel taky. Díky, vyzkouším.
-
p.s.
- Kontaktovat uživatele:
a pokud má ten alarm zapojený imo okruhy tak to budeš muset najít a přepojit jinak nejezdíš,jinak stačí vycvaknout konektor z ŘJ a je pokoj
ještě je možný že se přes tu dálku alarmu ovládal centrál pokud ano o tuto funkci přijdeš
ještě je možný že se přes tu dálku alarmu ovládal centrál pokud ano o tuto funkci přijdeš
-
Artax - FK
Tak alarm Jablotron jsem odpojil , vyndal ŘJ a sirénu, ale je tam ještě jinej, protože se to zničehonic rozhoukalo asi po 5-ti dnech odpojenýho jablotronu...