Vymena palivoveho cerpadla.
-
Banan
- Kontaktovat uživatele:
Vymena palivoveho cerpadla.
Zdarec, mam dotaz. Uz jsem odpojil palivove cerpadlo, povolil prevlecnou matku a povytahl cerpadlo ven. da se mi, ze to cerpadlo je vetsi nez ta doura na nej. Jak ho mam dostat ven? Musim odpojit ty hadicky co jsou v nadrzi, nebo jak? Prosim o radu. Diky
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vymena palivoveho cerpadla.
to se ti zdá ,
stáhni si dílenskou příručku , nebo kup tuto knihu http://knihy.heureka.cz/skoda-felicia-1994-2001/
stáhni si dílenskou příručku , nebo kup tuto knihu http://knihy.heureka.cz/skoda-felicia-1994-2001/
-
Banan
- Kontaktovat uživatele:
Jen bych nerad neco ponicil. Diky za tip
-
PaKr
- Kontaktovat uživatele:
Zdar,nemusíš nic odpojovat,ale ty hadičky povytáhni nahoru,tak aby nebyly vedle čerpadla,pak vytáhneš samotné čerpadlo,ale je to dost na těsno. a jako poslední jde ven plovák na palivoměr. dělal jsem to velikonocích a chvílema jsem myslel,že hodím do nádrže sirku a bude klid
Abych nezapomněl,až to budeš skládat,tak tu plastovou převlečnou matici jsem napřed zašrouboval(dokud to šlo relativně lehce-držel jsem kleštěma a postupoval po kouskách) a pak ji doklepni. A nezapomeň na filtr,u mě byl tak ucpaný, že se nedivím že odešlo čerpadlo.
Klidně bych ti pomohl,ale je to trochu z ruky
tak ti snad pomuže,co jsem napsal 
Klidně bych ti pomohl,ale je to trochu z ruky
-
Banan
- Kontaktovat uživatele:
Dekuju za rady, uz jsem ho vyndal. cekam na jine a snad to dam do kupy,abych mohl zase jezdit. Jeste jednou diky.