Nebrzdí - Prozba o radu . . .
- DuDe
- Kontaktovat uživatele:
Nebrzdí - Prozba o radu . . .
Potřeboval bych poradit ,stala se mi nemilá všc . Přestala mi brzdit . Když chci zabrzdit, pedál sešlápnu až k podlaze . Když je na podlaze a víc zatlačím tak to trochu ješte brzdí . Podařilo se mi odvzdušnit zadni brzdy ,ale přední maj strhany ty matky na odvzdušnění . Skusil jsem to promazat a uvidim zitra jestli to povolí - už mam nachystany novy , jestli se mi podaří povolit . Tak se vás ptám na co se mam připravit co by mohlo být v háji ???
- DuDe
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nebrzdí - Prozba o radu . . .
nee hladina kapaliny pořád stejná , tet jsem se dočetl že by to mohla být podltaková hadice - mohla by být netěsná
-
smazany clen - FK
To by ti nebrzdilo až na podlaze.Spíš brzdovej valec prosláplej.
- DuDe
- Kontaktovat uživatele:
Brzdovej valec ? A da se to nejak repasovat nebo se musi dat novej ? A nevíte nekdo jak sikovně odvrtat nebo tak neco ty strženy odvzdušnovací matky na předních kolech ?
-
KUladmin
Ty predni ovzdusnovaky se snaz zakazdou cenu povolit jim prebrus pilnikem 6tihran na mensi klic a je to je to otazka chvilky a pak poradnej klic 6 hran z goly povolit a pak pohoda zadnej tisicihran nebo obyc !!! pac kdyz uz musis vrtat je to nanic - musis si uvedomit ze to ma konicky dno takze jak to prezenes muzes to cely zahodit.
- DuDe
- Kontaktovat uživatele:
Tak po celodením moření , nadávání a proklínaní konstruktéru felicie jsem to dodělal . Vyměnil jsem hlavní brzdovej válec a pár trubek . Přední odvzdušnováky se taky podařili opravit . Jeden šel ale druhej jsem musel odvrtat,zavit naštěstí vydržel . Samozřejmě jsem tam dal nové . . . Takže tet je auto odvzdušněny a brzdí pěkně . . . 
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Odvzdušňovák jak nejde povolit, tak za něj netahejte a zajeďte to někam ohřát autogenem. Dělal jsem to několikrát. Rozpálil jsem odvzdušňovák do červena a pak to šlo krásně povolit.
- DuDe
- Kontaktovat uživatele:
To je dobrá rada ,ale když neni možnost autogenu tak to jinak nejde . . . Ja sundal brzdovy čelisti , odvzdušnovák upld pořadně do svěráku a povolil . No u jednoho to tak šlo a u druhyho ne .Ale při odvrtávnání se mi ten odvzdušnovák chytl na vrták a vyšrouboval se ven ,takže zavit byl OK .