Dobrý den,
Poradíte co s tím dělat ?
http://oi58.tinypic.com/2wlstih.jpg
Zakitovat ? nebo to vzít jen lepidlem na kovy ?
http://oi61.tinypic.com/2rgdmpi.jpg
Oprava střechy
-
Matuhsch
- Kontaktovat uživatele:
Re: Oprava střechy
nejdřív do toho zajed flexou at vis jak moc je to durch, lemy nejlíp navarit novy a vzít s tím i hrdlo nádrže.. když to zakytujes tak to do roka a do dne vyleze znova, ja sem par míst taky jen vykitoval ale nemá to smysl. je to jen takový to ze to chvilku vypada ze to není zhnily pro dobrej pocit 

-
Martys1234
Aha.. No a na kolik by to tak přišlo kdyby mi to někdo udělal tu strechu ? Docela se bojím tam zajíždět flexou. Nebo to vyříznout
-
LPG.habartice
- Kontaktovat uživatele:
Tak záleží jak moc je to sežraný. Tohle asi nemá cenu vyřezávat a navařovat kus plechu. Kdyby šlo jen o to
schnilotinu vybrousit a jen COčkem zavařit díru + flexou odbrousit svár a zbytek si sám dokituješ a nalakuješ tak by odhadem cena začínala u mě od 500 kč nahoru ...
schnilotinu vybrousit a jen COčkem zavařit díru + flexou odbrousit svár a zbytek si sám dokituješ a nalakuješ tak by odhadem cena začínala u mě od 500 kč nahoru ...
Dobře, a jaký tmel na to mám použít ?
Den Braven karošářský ?
Body hliníkový ?
Body skelnými vlákny ?
Den Braven karošářský ?
Body hliníkový ?
Body skelnými vlákny ?
-
Matuhsch
- Kontaktovat uživatele:
ja používám tmely od polykar, nejdřív skelny vlákno a na to pak jemnej plnici tmel a pak plnic a lak 

Jo jo, ten je dooost dobrej. Dobře se s ním dělá, dobře se brousí, nepraská a hlavně nesedá.
Já jsem přes STK vybrousil, natřel odrezovačem a vykytoval tmelem s hliníkem. Ale na jednem místě to už leze napovrch a to jsem měl STK v dubnu... takže jak píšou ostatní, pokud to chceš pořádně, tak vyvařit, pokud jen na krásu, tak kit a za rok znova.
FELICIA LXi [] 1.3MPi, r.v. 1999 Deep sea blue metalic
Ford Focus II 1.6 TDCi 80kW
Ford Focus II 1.6 TDCi 80kW
Tmel je na chvilku. Buď vyvařit nebo vyměnit střechu.