Uz dlhsie mu robi ze ked ide po ceste strasne huci daco vpredu.Ako ked mate malo nafukanu pneumatiku alebo co.Vravel ze on dalsiu vec pocuje ako sustanie ci ci co .No ja pocujem len strasne to hucanie auta.Pred rokom sa komplet preplachoval chladiaci system od bordelu.Mal tam v kvapaline tak cierne ako ulomky neviem ci karbon alebo olej alebo co to je.Ale toto semu take kusocky.No ako pred rokom tak aj po roku ma to tam opat a dost vo velkom.Uvazujeme obaja ze sa kupi nejaka poriadnejsia chemia na preplach chladica.Co to je nevieme.Dalsia vec na volnobehu pridal asi na 2500otacky no preblikla mu kontrolka dobijania.Ale strasne slabo.Vplyvom toho hucania motora sme sa zamerali aj na altik ci to on nerobi.Teda ten sustavy zvuk.No uhliky sme aj vybrali aj remen zhodili ,Na remenicu som namotal spagat a potiahol ci daco nebude pocut.Jedine co pocut je nieco zo strany remenice.Ale pravidelny zvuk to ma ziadny pistlavy a pod.Zeby lozisko to bolo neviem . Remen sme dali spat a nasponovali.Potom ci mu to ukazovalo uz neviem.Inak dobija dobre na volnobehu uz po nasponovani 14,2 v zatazi 13,9V.K tomu hucaniu este.Vravel ze siel tu nedaleko dole kopcom.Dost strmim.A tam kde este zvykol ist 80km. Tak ho to nejak viac spomalilo ,ze akokeby dusilo motor alebo co.Takto felicia ide .Este som si vsimol ze plynovy pedal mu nejak blbne ,Nevracia sa spat hned ale tak spomalene, ci lanko blbne neviem.Mali sme to rozobrate az po skrtiacu klapku.Bola tam dost velka vola, tak sme segerku dali o jednu drazku dalej ale aj tak to nepomohlo.Klapka by sa zisla aj vycistit je cierna.Cim to cistite?Este dodam radili mi iny ludia ze sa mame pozriet aj na silnetbloky, ale vyzereju ok.Niecom automechanik.Ale nejake veci som si ja uz menil.Cize ak by som vedel by som mu s tymto pomohol.Vsak mi je brat
Zatial asi tolko.