Potřeboval bych poradit. Vyměnil jsem na svém 1.9d pick-upu skoro vše. Ovšem teď mi nejde nastartovat. Při výměně čerpadla jsme obešli imobilizér. Nafta jde do vstriku,žhavící svíčky i když nové raději promereny a 99%. Poradí mi někdo co mám dal zkusit? Auto točí žhavi ale nebrmla
Start 1.9 po výměně čerpadla.
Start 1.9 po výměně čerpadla.
Zdravím vás,
Potřeboval bych poradit. Vyměnil jsem na svém 1.9d pick-upu skoro vše. Ovšem teď mi nejde nastartovat. Při výměně čerpadla jsme obešli imobilizér. Nafta jde do vstriku,žhavící svíčky i když nové raději promereny a 99%. Poradí mi někdo co mám dal zkusit? Auto točí žhavi ale nebrmla
-
pipo444
- Kontaktovat uživatele:
Re: Start 1.9 po výměně čerpadla.
rozvody nastavené správne ? palivový systém by mohol byť zavzdušnený ale ak ide až ku vstrekom tak zrejme nebude. pre istotu skús štart s plným plynom či bude odpalovať. trysky sú OK ? teda či prášia ako majú a nečúrajú popr. nejdú vobec. treba von a na skúšobnú stolicu. žhaviče sú tam aké ?