Zdravím, chci se zeptat, jak mám zvednout otáčky volnoběhu?
Studená i zahřátá má kolem 700ot/m
Děkuji
Zvednutí volnoběhu
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: Zvednutí volnoběhu
To je v pořádku ... kolik by jsi tam chtěl mít ?
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Na VAGu má mít felda 800 ot/min, ale jestli to kontroluješ pouhým okem na otáčkoměru a bude to třeba ve skutečnosti 750, je to OK. Problém by byl, kdyby šel motor trhaně, nepravidelně, cukal při rozjezdech atd. Pokud nic takového nepozoruješ, není problém...
No problém je že za studeného startu to zdechá a nedá se s tím skoro rozjet.
zkus teda nejdřív čidla - čidlo teploty a tlaku vzduchu, čidlo teploty vody, snímač otáček. měl jsi to připojené na VAG? taky bych zkusil sundat a vyčistit benzínem klapku - z obou stran a udělat reset + základní nastavení. Pak by to ještě mohly být špatný vstřiky/palivové čerpadlo, ale než bych šel měnit poslední dvě jmenovaný věci, určitě bych nahlédl do paměti závad a zkusil povyměňovat zkraje jmenovaná čidla a snímače - celkem je to práce na 20 min. A propos - co benzínový filtr? na ten hodně lidí kašle a pokud se ucpe, projevuje se přesně tak jak píšeš. Doporučuji koupit kvalitní MANN, je o pár desetikorun dražší než nějaké čínské nebo jiné šmejdy, ale je vyzkoušeno, že fakt těch předepsanejch 60 kkm vydrží.
jinak pokud bys měl zájem, všechny čidla mám a můžu je nabídnout k prodeji...
jinak pokud bys měl zájem, všechny čidla mám a můžu je nabídnout k prodeji...