8 let patřím mezi spokojené majitele Felicií, ale pomalu nadešla doba se s ní rozloučit. Věřím, že máte přehled, případně i zkušenosti s prodejem/nákupem Felicií a chtěl bych vás požádat o pomoc s odhadem ceny. Projížděl jsem inzeráty na internetu, ale nejsem si jistý, jestli se ta auta za ty ceny někdy skutečně prodají. Nemohl jsem samozřejmě ani vynechat pokus v AAA
Díky za názory
Dal jsem si dohromady nějaký předběžný text inzerátu:
Škoda Felicia 1.3 MPi 40 kW, LX Special - Friend, rok výroby 1999, najeto necelých 94 000 km, modrá lagunová metalíza, STK do 8/2018
airbag řidiče a spolujezdce
ABS
alarm
centrální zamykání
dělená zadní sedadla
el. přední okna
hliníková kola
imobilizér
mlhovky
originál autorádio
otáčkoměr
palubní počítač
venkovní teploměr
zadní stěrač
2. majitel, prodáno nové v Německu. Nehavarované, dobrý stav, autorizovaný servis prvních 10 let provozu (servisní knížka). Akční edice LX Special - Friend, určená k prodeji v Německu, Dánsku a Skandinávii. Lehká koroze zadních blatníků, stahovačka předního levého okna zavírá s dopomocí (náhradní stahovačky pro obě okna k dispozici spolu s vozem). Originální palubní počítač - venkovní teplota, průměrná a aktuální spotřeba, množství paliva v nádrži, dojezd, nabití akumulátoru, doba jízdy. Vozidlo je na ocelových discích se zimními pneumatikami, originální sada hliníkových kol a letní pneumatiky spolu s vozem. Ve výbavě je také originální přenosná odkládací schránka.