Asi vůle v převodovce
-
smazany clen - FK
Asi vůle v převodovce
Zdravím mám problém s převodovkou tedy asi. Začal jsem tahat za feldou vozík po čase jsem si všiml že při řazení se děje to že auto jako by moment jelo bez záběru a po přidání plynu auto jakoby cukne. To samé to dělá hlavně při zařazeném 2 stupni když je motor v otáčkách a povolím plynový pedál auto jako by okamžik mělo vyřazeno a až poté cítím jak brzdí převodovka. Jenže touto vůlí se někdy auto jako by rozcuká. Nechal jsem dělat silenbloky a nepomohlo.Co stím?
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Re: Asi vůle v převodovce
A co to dělá, když zařadíš jedničku a cloumeš autem dopředu a dozadu? Nějaká vůle je tam normální, ale nemělo by jít autem popojet víc než tak 5cm.
-
Josh123456 - FK
a nemáš vůli na vnitřních kloubech? a co hlučnost té převodovky neni tam nějaká větší ta hlučnost a co ostatní rychlosti, jak se chovají??
-
smazany clen - FK
Tu vzdálenost změřím ale těch 5 cm tam bude uvidím jestli tam není víc. Jinak hlučnost převodovky je v pohodě není slyšet. Včera jsem měl auto zvedlé tak jsem zkoušel kde to je po otočení kola se ihned pohybuje poloosa takže tam problém není slyším jde s ním hýbat asi těch 5cm do záběru spojiky. Nemůže být vůle někde na spojice?