skoda dily.cz porada s objednavkou, HELP !

MPi 1AV
AEE
smazany clen - FK

skoda dily.cz porada s objednavkou, HELP !

Příspěvek od smazany clen - FK »

zdravim, muze mi prosim nekdo pomoct s objednavkou na tomto obchode ? chtel jsem treba komplet spojku, lamelu, lozisko, pritlacak, ale nejak se v tom nevyznam, jsou tam nejaka pismena na konci nevim co je co... chtel jsem to od SACHSE, dal jsem tam hledal homokinetaky ty jsem nasel, ale nenasel jsem treba spodni rejdovy cep ramene. hledat to podle cisel je pro me docela brutalni, jestlimate nekdo chvilku a vyznate se v tom uvitam vase rady. resp odkazy... diky. BH.
smazany clen - FK

Re: skoda dily.cz porada s objednavkou, HELP !

Čísla jsou značení dle ETKY (katalogu dílů) a ty písmenka na konci čísla upřesňují použití daného dílu pro dané vozidlo (většinou pro danou motorizaci). Tedy záleží co máš zač. Mimochodem jestli chceš díly levněji, tak pravděpodobně najdeš lepší ceny na www.2r.cz , kde jsou rozdíly dost velké. Stačí jim napsat mail ať ti ocení díly které chceš a oni ti obratem pošlou ceny.
BHMartenn

Příspěvek od BHMartenn »

je tohle vnitrni kloub na fel 1.6 rv.98 ?? je tam nejaky rozdil na stary a novy feldy ?

6U0.498.103
Škoda Favorit
prvovýroba KLOUB VNITRNI NOVY
favorit od 5/93, felicia od 10/98 2-5 dní
(10 ks) 756 Kč 900 Kč
smazany clen - FK

ted koukam ze pro feldu do r98 by za tim melo byt jeste oznaceni A... vi nekdo jaky je tam rozdil ?
smazany clen - FK

Když už je tu to 2r najde se tu někdo kdo nakupuje u Pronda? Už jsem tam nakupoval a teď se chystám zase ale zajímalo by mě jestli se najde víc lidí co tam nakupuje podle mě mají nejlepší ceny
smazany clen - FK

Prondo má ceny podobné jako 2r a u něčeho o malinko menší. Problém u nich je spíše v tom, že prodávají spoustu šmejdských výrobků, takže při výběru je potřeba neorientovat se dle ceny, ale podle toho co je to zač. Naštěstí mají sortiment dost obsáhlý a většinu dílů mají jak od kvalitních výrobců, tak šmejdy. Chce to tedy trochu rozumně vybírat, aby člověk nekupoval levný brajgl.
Vici
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vici »

www.automot.cz ma taky slusne ceny
O1 Combi ASZ 204PS/461Nm, Galaxy AUY 149PS/368Nm, Sharan AUY 4motion série, Favorit Silver Line 50kW
smazany clen - FK

Zbysek píše:Prondo má ceny podobné jako 2r a u něčeho o malinko menší. Problém u nich je spíše v tom, že prodávají spoustu šmejdských výrobků, takže při výběru je potřeba neorientovat se dle ceny, ale podle toho co je to zač. Naštěstí mají sortiment dost obsáhlý a většinu dílů mají jak od kvalitních výrobců, tak šmejdy. Chce to tedy trochu rozumně vybírat, aby člověk nekupoval levný brajgl.
Souhlasím v tom, že je třeba se orientovat a ne jen dle ceny, ale nevím co jsem kupoval přišlo mi vše ok i když jsem kupoval levné věci (ETZ na favo, nárazník, blatníky a další) vše funguje jak má a sedí a ohledně srovnání cen 2r a Pronda no našel jsem si kody na věci co potřebuju na přední tlumič a teda rozdíl je 1000kč zhruba. Jen by mě zajímalo v čem se liší např. pružina na felu 1,3 z pronda za nějaké 200 a z 2r za 388,- ale to jsou detaily každopádně díky za názor
smazany clen - FK

2R
lamela Sachs 1.6 749,-
prítl.kotouč Sachs 549,-
spojk.ložisko original 298,-
original př.tlumič Ateso ,,044" 1.6 combi á 832,-
závěsný čep original 175,- dovoz ,,CHINA" 99,-
vnější kloub ,,SPIDAN" 690,- ,, RUVILLE " 449,-
vnitřní kloub ,,Spidan" 1290,- dovoz ,,CHina" 690,-
kotouče original TRW á 349,-
destičy TRW 365,- 598,- -dle kvality

skoda-dily.cz
6U0.498.099 A Škoda Favorit prvovýroba KLOUB VNEJSI UPLNY favorit/felicia 565 Kč

6U0.407.365 Škoda Favorit prvovýroba HLAVA KULOVEHO KLOUBU rameno spodni 171 Kč

032.141.025 G Škoda Felicia prvovýroba STIT SPOJKY FEL.1,6MPI sachs/valeo 531 Kč

047.141.034 D Škoda Felicia prvovýroba LAMELA SPOJKY FEL.1,6 541 Kč

6U0.413.031 H Škoda Felicia prvovýroba TLUMIC PREDNI 1,6 +combi+ pick-up, /bez abs/ 747 Kč

002.141.165 C prvovýroba LOZISKO SPOJ.FAV.ORIG plc 04-23 261 Kč
smazany clen - FK

Zajímavé porovnání cen většinou naprosto jinak kvalitních dílů jiných výrobců.
Odpovědět