Nádrž - rezerva
-
Petrxxx
Nádrž - rezerva
Zdravim, mel bych jednoduchou otázku, kolik benzinu zbyva v nadrzi v okamziku, kdy zacne svitit "hladove oko"?, resp. zhruba kolik km se da jeste ujet? Diky 
- madmaik
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: Nádrž - rezerva
ja jsem od prvniho bliknut rezervy zatim ujel cca 90 km,na benzinku sem jel se stazenou prdeli
podle me tam muze byt takovych 6-7L
Škoda Felicia SportLine 1,6mpi rv. 6/2000 a Skoda Felicia combi 1,6mpi Laurin a Klement 1995 no.2
bylo Skoda Felicia combi 1,6mpi Laurin a Klement 1995
este bych si pral nejakyho peknyho pickupa
http://feliciaklub.cz/forum_new/viewtop ... =16&t=8259
http://madmaik.rajce.idnes.cz/
bylo Skoda Felicia combi 1,6mpi Laurin a Klement 1995
este bych si pral nejakyho peknyho pickupa
http://feliciaklub.cz/forum_new/viewtop ... =16&t=8259
http://madmaik.rajce.idnes.cz/
-
Návštěvník
Diky. Hladovy oko na me obcas cumi, auto mam teprve chvilku, tak to jeste nemam vysledovany, takze jsem chtel byt v obrazemadmaik píše:ja jsem od prvniho bliknut rezervy zatim ujel cca 90 km,na benzinku sem jel se stazenou prdelipodle me tam muze byt takovych 6-7L
-
MagicanBlack - FK
v manualu myslim je ze jakmile zacne svitit tak tam je 7 litru...
- Suchy
- Kontaktovat uživatele:
Tak nák by to mělo být(6-7).Jednou jsem přijel před barák večer a rozsvítilo se hladové oko,říkám si v pohodě ráno sednu do auta a ono svítí jak utržený,rafička dole ani se nehla.
Ale i tak jsem se rozjel,s tím že dojedu na benzinu cca.2 km.
A výsledek?Nedojel .Vandráci my rozřízli gumu mezi nádrži a hrdlem a vybrali i ten zbytek benzínu.
Ale i tak jsem se rozjel,s tím že dojedu na benzinu cca.2 km.
A výsledek?Nedojel .Vandráci my rozřízli gumu mezi nádrži a hrdlem a vybrali i ten zbytek benzínu.
-
smazany clen - FK
Návod k obsluze uvádí rezervu 6 litrů. Protože ale u auta s katalyzátorem by se nemělo stát, že dojde benzín, tak to ber raději tak, že ve chvíli, kdy při jízdě po rovině začne trvale svítit oko, zbývá v nádrži 5 litrů.
A dodám, že takhle (na 5-6 litrů) se nastavují i palubní počítače.
No a kolik km se na to ještě dá ujet, to už si spočítej sám, podle toho za kolik jezdíš
A dodám, že takhle (na 5-6 litrů) se nastavují i palubní počítače.
No a kolik km se na to ještě dá ujet, to už si spočítej sám, podle toho za kolik jezdíš
-
Phobos - FK
Protože ale u auta s katalyzátorem by se nemělo stát, že dojde benzín
Chci se zeptat škodí to nějak moc tomu katíku když dojde benzín??
Chci se zeptat škodí to nějak moc tomu katíku když dojde benzín??
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Nic se neděje, to jsou jenom bezpečnostní kecy.
- Zdenda19895
- Kontaktovat uživatele:
To si myslím taky. Sice se mi ještě nestalo aby mi došel benzín, ale to je proto že nesnáším když na mě to hladové oko mrkáAtnarfus píše:Nic se neděje, to jsou jenom bezpečnostní kecy.
Nikdy neříkej že něco nejde. Vždy se najde nějaký blbec který neví že to nejde a udělá to.
Není důležité vyhrát, ale nasrat toho kdo tě porazil.
-
smazany clen - FK
- Drahoš
- Kontaktovat uživatele:
Taky nesnášim, když na mě bliká hladový oko... A jelikož tankuju jen u Shellky a ta neni všude, tak si natankuju radši dřív 
Bylo: Škoda Felicia 1.6 MPi http://www.feliciaklub.cz/forum_new/vie ... =16&t=2523
Je: Seat Leon cupra R 1.8T
- Zdenda19895
- Kontaktovat uživatele:
Já taky většinou u Shellky, a navíc 100 oktan a ten u každé nemají.Drahoš píše:Taky nesnášim, když na mě bliká hladový oko... A jelikož tankuju jen u Shellky a ta neni všude, tak si natankuju radši dřív
Nikdy neříkej že něco nejde. Vždy se najde nějaký blbec který neví že to nejde a udělá to.
- Drahoš
- Kontaktovat uživatele:
Bereš racing? Já V-power 95, asi už nepoznam, že je to lepší, ale mam strach když natankuju jinde, že to bude horší, tak to nedělamZdenda19895 píše: Já taky většinou u Shellky, a navíc 100 oktan a ten u každé nemají.
Bylo: Škoda Felicia 1.6 MPi http://www.feliciaklub.cz/forum_new/vie ... =16&t=2523
- Zdenda19895
- Kontaktovat uživatele:
Jo. nebo U OMV Carrera 100 anebo u Benziny Verva 100.Drahoš píše: Bereš racing? Já V-power 95, asi už nepoznam, že je to lepší, ale mam strach když natankuju jinde, že to bude horší, tak to nedělam
- Drahoš
- Kontaktovat uživatele:
No vidíš, tak to už máš hned tři benzínky na výběrZdenda19895 píše: Jo. nebo U OMV Carrera 100 anebo u Benziny Verva 100.
-
Bolthorn - FK
Dnes jsem se na hladové oko zaměřil... Zjistil jsem, že poprvé když mi dnes bliklo, tak jsem měl v nádrží 7.1, neustále svítit začalo u 6,9l a dojezd jsem měl 115km
-
smazany clen - FK
hmm, to je nějak moc, ne? Máš počítač dobře nastavenej?
-
Bolthorn - FK
mám, jel jsem mimo město s lehkou nohou...Karlous píše:hmm, to je nějak moc, ne? Máš počítač dobře nastavenej?
-
smazany clen - FK
já spíš myslel tu nějak velkou rezervu, jestli ti to jen neukazuje o něco víc, než má.
-
Bolthorn - FK
To nevím je to možné, ale 7l +/- nějaké deci, je si myslím normální..
-
smazany clen - FK
Asi bych na tvým místě trochu ubral, abys pak jednou nebyl překvapenej.
Nebo pro obecné dobro udělej pokus. Kup si něco do kanystru, na zadní okno si nalep Testovací vůz
a jezdi tak dlouho, až se to zastaví, pak vynuluj počítač a svoje poznatky nám sem hoď. Budeme tě všude chválit 
Nebo pro obecné dobro udělej pokus. Kup si něco do kanystru, na zadní okno si nalep Testovací vůz
-
Bolthorn - FK
No tankoval jsem až po okraj plnou a měl jsem podle palubáku asi nějakých 44,5l, což by mohlo být... Když natankuju třeba 10l tak se přesně o 10l zvětší i množství podle palubáku.. Podle mě to tak odpovídá, jestli ukazuje o nějaké to deci více, tak to bych neřešil...
- Zdenda19895
- Kontaktovat uživatele:
Rezerva je MINIMÁLNĚ 6l
Víc může být.
-
smazany clen - FK
Návod k obsluze uvádí nádrž 42 litrů a rezervu 6 litrů. U tvýho auta bych nastavil korekci palivoměru v počítači tak na -1,5 litru a bylo by to asi reálnější. Ale to bych udělal já, jak to máš ty, je jen tvoje věc. A to tankování by samozřejmě mělo souhlasit. Když natankuješ 10 litrů, počítač pozná 10 litrů. Ale nepozná jaké je základní, nulové množství v nádrži a to je potřeba ručně nastavit, aby to souhlasilo a neukazovalo pak třeba víc.Bolthorn píše:No tankoval jsem až po okraj plnou a měl jsem podle palubáku asi nějakých 44,5l, což by mohlo být... Když natankuju třeba 10l tak se přesně o 10l zvětší i množství podle palubáku.. Podle mě to tak odpovídá, jestli ukazuje o nějaké to deci více, tak to bych neřešil...
-
Bolthorn - FK
Jo 42l tam je normálně, ale když člověk tankuje až po okraj tak se tam ještě 2-3 litry vejde.. Není problem to nastavit, ale myslím si, že to ukazuje jak má...