Pokles otacek po zmacknuti playnu u studeneho motoru

MPi 1AV
AEE
Tomik

Pokles otacek po zmacknuti playnu u studeneho motoru

Příspěvek od Tomik »

Ahoj, mam nasledujici problem: studeny motor, nastartuju, chci pridat plyn (je jedno, jestli je zarazena rychlost nebo ne), otacky klesnou, jakoby chtel motor chcinout (ale nechcipne) a pak se normalne zvednou. Po dalsim proslapnuti plynu uz se chova normalne. Cim to? Motor 1.6 MPi. Diky.
Tomik

Re: Pokles otacek po zmacknuti playnu u studeneho motoru

Příspěvek od Tomik »

JoS píše:Nekonečný téma u 1,6.http://www.feliciaklub.cz/forum_new/vie ... =22&t=4277 :)
Dik za ten link, trochu uz jsem to prolít... hodne lidi pise, ze je to v podstate normalni... Me to urcite nedelalo, zaclo to pote, co mi odesel termostat a prehral se motor.
Atnarfus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atnarfus »

Normální to není. Mě vždy pomohlo vyčištění klapky a základní nastavení. Auta mám dvě už jsem to řešil na obou.
smazany clen - FK

Příspěvek od smazany clen - FK »

Atnarfus píše:Normální to není. Mě vždy pomohlo vyčištění klapky a základní nastavení. Auta mám dvě už jsem to řešil na obou.
Zlatý hochu,šťastlivče! :) Mě to pomohlo jen částečně a to mám řj s koncovkou AG,který mají být nejlepší. :evil:
Atnarfus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atnarfus »

Jsem blbej. Jsem si to pořádně nepřečetl. Jsem si myslel, že mu to chcípá když vyšlápne spojku.
Ono mu to blbne při přidání plynu. Takt o blbne nám všem a zatím nevíme co s tím.

Počkej až se ochladí, ono to přestane :D Tohle je letní specialita.
Dejwis

Příspěvek od Dejwis »

Tátova Felda 1.6 to začala před cca měsícem dělat také, díval se na takové ty běžné věci až jsem si konečně pořídil VAG kabel a napojil na NTB. Zjistilo to vadu na čidle klepání. Čidlo jsme zkoukly, vypojili kabel a znova nasadily, vymazal jsem chybu ve VAGU a trochu se to projelo. Už to zatim nedělá. Bylo testováno v těch vedrech + o víkoši na horách. (teplota byla v sobotu 10*C) zatim to šlape a nic se nedusí...
!!! Rozprodej dílů z Feldy !!!
Odpovědět