Muzete me prosimvas někdo poradit jak se sundava ten plast z boku na přednich sedackách?
Koupil jsem si nový potahy a přes nej je to takový divný(vypada to jako když tam mam sedačky ze stodvacítky)
Zkoušel jsem to ale nejde mi to.
jak spravne sundat plast na přednich sedackach
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Re: jak spravne sundat plast na přednich sedackach
Lehneš si před sedačku a podíváš se zevnitř. Skrz boční plech sedačky tam prochází taková hmoždinka (přímo na bočním plastu je plastová proříznutá trubička se zobáčkama, která prochází skrz díru v tom plechu).
Až tam na to koukneš, tak tě to trkne. Na každém plastu je to dvakrát.
Já potahy nasazuju bez demontáže plastů. Sice gumičky protahuju drátem a mám ruce orvané, ale zatím se vždy povedlo. A to mám výškově stavitelnou sedačku a tam je to teprve masakr.
Až tam na to koukneš, tak tě to trkne. Na každém plastu je to dvakrát.
Já potahy nasazuju bez demontáže plastů. Sice gumičky protahuju drátem a mám ruce orvané, ale zatím se vždy povedlo. A to mám výškově stavitelnou sedačku a tam je to teprve masakr.
-
borlan - FK
Původně jsem chtěl ty plasty taky sundat při nasazování potahů...ale po bližším prozkoumání těch plastů jsem pouze vymontoval celé sedačky z auta. Venku už byl celkem lepší přístup a protáhnul jsem potah mezi plastem a sedákem. Ono z těch plastů vede takový trubička a po nasazení do otvoru sedačky je pak do ní narvanej takovej kolíček, ten tu trubku rozepře a drží to jako prase. No a mě se některý ty kolíčky (byly poprasený) nedařilo vytáhnout...tak jsem se na ně vys...kašlal a udělal jak píšu zezačátku... 
-
DennyWonder - FK
Dneska jsem měnil ve Felině sedačku řidiče (ta původní byla zbořená po prvním majiteli) a byl tam jinačí zámek na bezp. pásy a taky mě ten plast nešel sundat. Nakonec jsem ten plast trochu odchlípl a 17tkou jsem se tam dostal a vyměnil to trochu násilně, ale nic neprasklo a trochu jsem si zanadával ... 
- PetrMPI
- Kontaktovat uživatele:
A to jsem ty plasty měl na šroubky, to byl dobrej porod to sundat... Šroubovák se tam nevešel ani náhodou, naštěstí se dalo na ořech nasadit násadu na akušroubovák a s ořechem pak pootáčet kleštěma.