Vymena pruzin!

Návštěvník

Vymena pruzin!

Příspěvek od Návštěvník »

Caute. Chcem sa spytat dnes som menil seriove pruziny za znizene omp. A nie som si isty ci som ich nenahodil opacne. Ide o to ze predne boli na jedne strane viac splostene ako na druhej. A chcem sa spytat ze ako ich mam nahodit na tlmic ci tou viac splostenou stranou dole do misky a tou menej hore alebo naopak? alebo je to uplne jedno? Dik za rady
jneda1

Re: Vymena pruzin!

Příspěvek od jneda1 »

Podle mě jsou stejné na obouch stranách, takže je jedno jak je dáš, hlavně aby správně zapadli do misek ;)
Zdenda19895
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zdenda19895 »

jneda1 píše:Podle mě jsou stejné na obouch stranách, takže je jedno jak je dáš, hlavně aby správně zapadli do misek ;)
Podobné jsem měl kdysi na Š 110 LS. Měl jsem je tou víc zmáčknutou stranou dolů.
Nikdy neříkej že něco nejde. Vždy se najde nějaký blbec který neví že to nejde a udělá to.
Není důležité vyhrát, ale nasrat toho kdo tě porazil.
Návštěvník

zdenda,jneda: dik zatial za rady ja som to dal tiez tou splostenou stranou dole a tou menej hore. Inak zabudol som ide o Feliciu 1.3MPi. Nevie este niekto poradit?
Návštěvník

este jedna otazka. Dnes ked som dal auto na zdvihak a skusal som otocit pruzinu na tlmici tak nou mozem normalne otocit v miskach v nezatazenom stave je to normalne??? Na prednych tlmicoch. Dik
luke.bean - FK

Příspěvek od luke.bean - FK »

no,tak je ta pružina dost krátká,ale když s tím nebudeš skákat nebo jezdit po třech kolech,tak by to mělo být v pořádku :lol:
Návštěvník

luke.bean: no tie pruziny boli tusim na Favorite, ide o omp pruziny a znizenie do 4cm. Takze nemalo by to vadit teda?
luke.bean - FK

Příspěvek od luke.bean - FK »

nene,nemělo by

pokud teda nehodláš jak jsme psal s autem skákat a podobně
Návštěvník

luke.bean: ne ne nic take iba bezna premavka. dik za radu
mause
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mause »

mohl by mi někdo poradit kde najít návod? rád bych je taktež vyměnil za snížené ale vůbec nevím jak na to. ani jestli si na to mám troufnout dík...
bylo: felinka lechce poladěná...Myška
je: octule v kombajnu 1,9 tdi ALH zatím 66kw/90 hp + SPRINT 769...Chrochtadlo
:-)
http://www.youtube.com/watch?v=cIemgwmRgxk
Jawinka 350/638 -> 639
hranatá felicie - červený drak
vikik - FK

Příspěvek od vikik - FK »

mause píše:mohl by mi někdo poradit kde najít návod? rád bych je taktež vyměnil za snížené ale vůbec nevím jak na to. ani jestli si na to mám troufnout dík...
tu mas link
http://wrp.cz/clanky/felicia.html
Ja som to robil pomocou prirucky felicia jak na to
Ja mam obe ruky lave,ale zvladol som vymenu prednych tlmicov,akurat budes mat problem so spodnym srobom,ale o tom sa na fore popisalo dost.
mause
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mause »

díky.. slyšel jsem že na 120 stačilo pružinu stáhnout drátem, když někdo seděl na blatníku.. šlo by to tu taky?? nechce se mi zhánět stahovák...
bylo: felinka lechce poladěná...Myška
je: octule v kombajnu 1,9 tdi ALH zatím 66kw/90 hp + SPRINT 769...Chrochtadlo
:-)
http://www.youtube.com/watch?v=cIemgwmRgxk
Jawinka 350/638 -> 639
hranatá felicie - červený drak
Jardin

Příspěvek od Jardin »

Slo by to,ale pozorat ti to nenafackuje :lol: radsi si ho od nekoho pujc
nemik - FK

Příspěvek od nemik - FK »

Chtěl bych se zeptat, budu nechávat měnit přední tlumiče a uložení tlumičů. Je nutné koupit i pružiny? Felda má najeto 116 000. Díky!
Jardin

Příspěvek od Jardin »

To fakt nemusiš,stačej jen tlumiče,pružiny vrat zpět
Odpovědět