Jak nejlépe sundat původní barvu
Jak nejlépe sundat původní barvu
Zdravíčko, shánim přední kapotu na Feldu, mám nabídky. Ale mám dotaz. Jak nejlépe a nejrychleji sundat původní barvu (bílá), tak abych neplatil zbytečně lakýrovi za to že sundá původní barvu. Kdyby měl platit 1000kč za sundání, tak raději koupím novou kapotu bez laku za 1500kč
- díky moc. Může se použít nějaká horkovzdušná pistole či tak? Thx
!!! Rozprodej dílů z Feldy !!!
- jenda_dc
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jak nejlépe sundat původní barvu
Zkusil bych nějakého "barvožrouta" (odstraňovač nátěrů). Je to nátěr, který naruší původní barvy a následně se šekrábne drátěným kartáčem. Dostaneš se tak relativně snadno na podklad. Nemám to ale vyzkoušené na kastli auta... Zeptal bych se na to v prodejně s barvama...
Zkusím prověřit u kamaráda prodejce v obchodě s barvama...
Oká, díky za infojenda_dc píše:Zkusil bych nějakého "barvožrouta" (odstraňovač nátěrů). Je to nátěr, který naruší původní barvy a následně se šekrábne drátěným kartáčem. Dostaneš se tak relativně snadno na podklad. Nemám to ale vyzkoušené na kastli auta... Zeptal bych se na to v prodejně s barvama...
!!! Rozprodej dílů z Feldy !!!
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Možná jsem mimo ale proč odstraňovat ,nestačí jen přebrousit vykytovat a stříknout novej lak ?
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

-
Rippler
Nic nesundavej. Starej nátěr jenom zbruš. a tim to je připravené na nový nástřik.
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Naopak buď rád, že tam původní lak je. Má to pořádný základ a lak. Stačí to pod vodou přebrousit, případně poopravit a stříknout novou vrchní barvou.
Lakýra si základ a plnič taky nechá zaplatit. Jenom tou vrchní ti to stříkne za polovinu.
Lakýra si základ a plnič taky nechá zaplatit. Jenom tou vrchní ti to stříkne za polovinu.