Měnil jsem kotouče i destičky a odvzdušnil předek, zadek nešel - oba šroubky utrženy. Ale chci se zeptat čím je to, že mi pedál brzdí až u podlahy? Je to zadními čelistmi? Jinak vzduch tam nemám, snad - pedál je tvrdý a nepropadá se.
A když zatahnu ručku, tak mi pedál bere už od půlky.
Pedál brzdy zabírá moc dole
-
smazany clen - FK
Re: Pedál brzdy zabírá moc dole
Ahoj.Skus zadek bude pravděpodobné že bude prasklé prasátko
na paknach. koukni se případne vymen a bude to ok.
(skus parkrat zamackat na brzdovy pedál jestly ti nepiskaj)

(skus parkrat zamackat na brzdovy pedál jestly ti nepiskaj)
-
Návštěvník
urcite vymen vzadu obe ,,prasatka,, brzdovy valecky uz jen proto abys dal new srouby - (mazni grafitovou vaz.) a poradne odvzdusnil a napustil i do zadniho okruhu new kapalinu.
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Jestli je zarezlý samostavitelný mechanizmus zadních brzd, tak se krok pedálu radikálně zmenší, když zatáhneš ruční brzdu.
Jestli je to někde zavzdušněné, tak se pedál zvedá když opakovaně rychle šlapeš.
Taky může být v háji hlavní brzdový válec. Když propouští jeden okruh, tak pedál padá hodně dolu.
Vyměň vzadu prasátka, jedno stojí tak 250Kč (české). Přitom rozchoď a lehce mázni samostav zadních brzd. Kolem dokola to odvzdušni a když to nepomůže, tak je to hlavní válec.
Jestli je to někde zavzdušněné, tak se pedál zvedá když opakovaně rychle šlapeš.
Taky může být v háji hlavní brzdový válec. Když propouští jeden okruh, tak pedál padá hodně dolu.
Vyměň vzadu prasátka, jedno stojí tak 250Kč (české). Přitom rozchoď a lehce mázni samostav zadních brzd. Kolem dokola to odvzdušni a když to nepomůže, tak je to hlavní válec.