Linka na bok vozu

karoserie, narazniky, skla atd.
Vlada320
Kontaktovat uživatele:

Linka na bok vozu

Příspěvek od Vlada320 »

Chci se jen zeptat jestli náhodou nevíte někdo kde na internetu se daj seghnat takový ty černý linky co se lepěj na bok auta většinou u nějakýho zlomu a jdou od zadu až dopředu.je to spíš na okrasu a nebo když někdo chce zamaskoat že spodní část blatníku je lakovaná a horní je origo :oops: já sháním takovou dvojitou že jedna ta linka je silnější a druhá slabší.díky moc vláďa
Škoda Felicia Kombi 1.3 mpi Lpg 390 000 km, STK za námi a pořád slouží věrně dál, těch 500 tisíc km s ní prostě dám :-)
Atnarfus
Kontaktovat uživatele:

Re: Linka na bok vozu

Příspěvek od Atnarfus »

v každé reklamní agentuře ti uříznou co chceš, v jaké barvě chceš a v jaké šířce chceš
dokonce ti dají na vybranou i kvalitu folie
Vlada320
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlada320 »

no já vím ale nedám 400kč za pitomou linku.dřív se dali sehnat všude v běžnejch obchodech jako je tesco atd.. a nebo na benzínkách a stáli pár korun.je to takový klubíčko z kterýho to člověk vymotá kolik potřebuje na dýlku auta a pak se to jen zastřihne.
Škoda Felicia Kombi 1.3 mpi Lpg 390 000 km, STK za námi a pořád slouží věrně dál, těch 500 tisíc km s ní prostě dám :-)
ThomasHK - FK

Příspěvek od ThomasHK - FK »

asi mluvis o te same co mam na boku ja
http://www.feliciaklub.cz/forum_new/vie ... =16&t=5732
da se sehnat v kazde ruhe mototechne zhruba za 150kc osm metrovych kousku v jednom baleni, az na ozdobne koncovky, ty zatim shanim...
Vlada320
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlada320 »

jj to je přesně ona tu potřebuju.dobrá tak já se zeptám tady u nás v mototechně.íky i moc.snad jí budou mít
straca
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od straca »

čaz kluci napadla mě jedna věc co dát na feldu pod okna takovou tu chtomovou lišu co maj luxusní auta dát to od předního zrcátka ař po konec toho prolisu na zadních dveřích??
RE5PECT - FK

Příspěvek od RE5PECT - FK »

straca: to bude pěkněj tůning! Pár takovejch hašišáren už je a fotky najdeš taky na foru
straca
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od straca »

a nemáš odkaz
gerrik - FK

Příspěvek od gerrik - FK »

Thomas: ty ozdobný koncovky jsem nedávno vyhazel :(
Odpovědět