Jak spravne na diagnostiku
-
smazany clen - FK
Jak spravne na diagnostiku
Zdravim
Mam vseobecnej dotaz a to, co vsechno zmuzu pomoci kabelu a software VAG-COM 409.1. Jiz se mi podarilo odblokovat pytlik, kterej jsem diky zapnuti klicku pri rozpojenenym konektoru deaktivoval.
Slysel jsem neco o nastaveni klapky ??? a dalsi vychytavky.
Najdu na vebu neco ucelenycho tak abych nemusel hledat kazdou info po vsech certech ???
diky za pomoc
Mam vseobecnej dotaz a to, co vsechno zmuzu pomoci kabelu a software VAG-COM 409.1. Jiz se mi podarilo odblokovat pytlik, kterej jsem diky zapnuti klicku pri rozpojenenym konektoru deaktivoval.
Najdu na vebu neco ucelenycho tak abych nemusel hledat kazdou info po vsech certech ???
diky za pomoc
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jak spravne na diagnostiku
No komplet diagnostiku plus jeji reset. Pak eventuelne ruzna mereni jednotlivych dilu ale musi to RJ podporovat. No a pak ten reset resp zakladni nastaveni klapky.
-
Zbysek - FK
Věci které jdou na daném motoru zjistit a nastavit diagnostikou najdeš v manuálech pro feldu (motor/elektrika). Některé hodnoty lze nastavovat přímo přes pc, většinu naladíš při sledování hodnot na monitoru. Samozřejmě zmiňované mazání závad, testy všech akčních členů atd.
-
smazany clen - FK
FeliciaDedek píše:Zdravim
diky za pomoc
Koukam ze jsem se spatne vyjadril.
Mne jde o to kde najit nejakej navod tutorial
- na to jak se prostrednictvim toho software dostat k jednotlivyn funkcim
- a dale jak je nastavit tak aby se auto i potom zasahu rozjelo. tedy nejakou chytrou stranku kde nekdo sepsal alespon nejake kroky- co je spravne a ceho se clovek musi vyvarovat
jeste jednou diky
- MajklGT
- Kontaktovat uživatele:
Mel bych podobnej dotaz potreboval bych pomoci vagu (304) provest zakladni nastaveni klapky ale nevim kde to hledat
stáhni si diagnostickou příručku VIS
- MajklGT
- Kontaktovat uživatele:
Uz mam dekuji za radu 
Naposledy upravil(a) MajklGT dne pát 26. čer 2009 20:02:31, celkem upraveno 1 x.
- MajklGT
- Kontaktovat uživatele:
Diky za pomoc
-
smily
Pánové,
Na feldě diagnostiku temer nepotrebujete.
Jedna zmala veci ktery diky diag. udelate na felde je precteni chyb z RJ motoru a imobilizeru.
Nastaveni skrtici klapky do zakladni polohy. Pak taky prehrat klice k imobilizeru.
No a posledni vec co to na felde umi je cteni hodnot- lambda, otacky motoru, napeti, tepolota.
Pokud neprehravate imobilizer tak si kupte VAG 1551 nebo 1552. Na feldu to naprosto staci.
Na feldě diagnostiku temer nepotrebujete.
Jedna zmala veci ktery diky diag. udelate na felde je precteni chyb z RJ motoru a imobilizeru.
Nastaveni skrtici klapky do zakladni polohy. Pak taky prehrat klice k imobilizeru.
No a posledni vec co to na felde umi je cteni hodnot- lambda, otacky motoru, napeti, tepolota.
Pokud neprehravate imobilizer tak si kupte VAG 1551 nebo 1552. Na feldu to naprosto staci.