Repro do prednych dveri + mriezka = problem

dotazy a rady na vše kolem hudby
inspiration

Repro do prednych dveri + mriezka = problem

Příspěvek od inspiration »

ahojte. kupil som nove radio (panasonic cq-rx102n) a repro k tomu (sony xplod XS-F1325). nepotrebujem to aby "dvihalo" strechu ale obcas si vychutnat hlasnejsiu hudbicku po ceste. doteraz som mal origos wv beta4 takze mi toto nove staci. ale problem je ze k repru su mriezky a koli skosenemu kruhu v plaste sa nedaju osadit. chcem sa opytat ako sa to da riesit resp. ako ste to riesili vy. laminovanie neprichadza do uvahy.. vdaka za kazdu radu alebo aspon nasmerovanie na nejaky link :) diki
madmaik
Kontaktovat uživatele:

Re: Repro do prednych dveri + mriezka = problem

Příspěvek od madmaik »

mrizky tam nedavej adej pres to jen originalni mrizku :)
Škoda Felicia SportLine 1,6mpi rv. 6/2000 a Skoda Felicia combi 1,6mpi Laurin a Klement 1995 no.2
bylo Skoda Felicia combi 1,6mpi Laurin a Klement 1995
este bych si pral nejakyho peknyho pickupa
http://feliciaklub.cz/forum_new/viewtop ... =16&t=8259
http://madmaik.rajce.idnes.cz/
inspiration

Příspěvek od inspiration »

ved prave .. nechcem tam mat original mirezky od feldy ale tie co boli k reprakom..
Zbysek - FK

Příspěvek od Zbysek - FK »

Mřížku od repro které jsi si koupil tam klidně umístit můžeš, avšak bude to stejně velice škaredé, pokud kompletně neupravíš board. Pokud by jsi tam dal 165mm repra, tvá mřížka by dokázala překrýt celý prostor původní mřížky a schovat to tak. S těmito mylými repro a jejich malou mřížkou to bude vypadat strašně.
Ravo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ravo »

Souhlas se Zbyškem, menší repro (13ky) by vypadaly s tou mřížkou od repráků děsně, doporučuji dát původní feliciovskou, kdyby to náhodou drnčelo (jakože asi bude, pokud tomu začneš "vytínat"), tak to nějákou gumou zatěsni.
Samozřejmě bych jednoznačně doporučoval zatlumit dveře a dát pořádný 16ky repro= totálně upravit ten plast dveří. Bude to hrát skvěle...ale to jsme asi už někde jinde, tazatel chce asi cestu nejmenšího odporu (= malé repro a originál felicie mřížka).

Taky jsem celým tímto procesem prošel a teď to mám něják takhle:
http://www.tappaja.com/autohifi/bouda/index.html
(tohle není přímo moje, ale dělal jsem to nachlup stejně)
Felicia 1.6 GLX - Old Face Hot Chilli Metalista
Obrázek
Hadepe - FK

Příspěvek od Hadepe - FK »

Ravo píše:Samozřejmě bych jednoznačně doporučoval zatlumit dveře
kde by sa dal zehnat nejaky tesniaci material ??? :? tiez sa to chystam urobit no neviem co tam dat... :roll:
Zbysek - FK

Příspěvek od Zbysek - FK »

tlumící materiál ve formě například pásů nebo nátěrových hmot koupíš v každém shopu s autohifi. Ceny jsou asi od 150Kč za plát 20x100cm výše zhruba.
Hadepe - FK

Příspěvek od Hadepe - FK »

hooow :shock: staciii staci :lol: diiik
Odpovědět