voltmetr

dotazy a rady na vše kolem hudby
Legolas19 - FK

voltmetr

Příspěvek od Legolas19 - FK »

shanim takovou šikovnou věc co mi ukaže stav baterky když někde budu chvili stat aby mi audio nevymlatilo baterku libi se mi tohle

http://www.tuning-centrum.cz/product/52 ... ed-displej

mate někdo skušenost ? zapojije se to přímo na baerku nebo jak ?:
smazany clen - FK

Re: voltmetr

Příspěvek od smazany clen - FK »

Tak s timhle ti zrovna asi neporadim. Co třeba zkusit tohle? http://www.hobbycar.cz/engine.php?idin= ... onpage=all
Musíš tam zkopírovat celou adresu, jinak ten odkaz nejde.
Legolas19 - FK

pěkne ale nemaj ho skladem
smazany clen - FK

Příspěvek od smazany clen - FK »

Když nevíš kam tak to lze napojit na přívodní kable k zapalovači. Tam máš čisté + a - .-)
fancarhifi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fancarhifi »

...za 480,- ti můžu nabídnout tento voltmetr.Napojení je možné spíš do spínačky (pozice č.15) tak aby napětí bylo aktuální při zapnutém zapalování ;)
www.fancarhifi.cz vše co potřebujete pro ozvučení vašeho miláčka
Legolas19 - FK

no to je pěkne ja bych to spíš viděla na ten zapalovača přes nějakej knoflík na zapinani do spinačky se hrabat radši ee
fancarhifi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fancarhifi »

...tam se nemusí nikde hrabat...je tam volný faston č.15 na spínačce na který se připojhí voltmetr ;)
www.fancarhifi.cz vše co potřebujete pro ozvučení vašeho miláčka
Legolas19 - FK

pocky a to zapnes jen na to ? a kostru nemusis nikde brat ?:
navstevnik

Příspěvek od navstevnik »

Zbysek - FK

Příspěvek od Zbysek - FK »

Ten systém do zapalovače je úplně k ničemu, protože tam stále jsou přechodové odpory a celkově to dělá bordel. Ten voltmetr spojený se vším ostatním je dobrou volbou, i když není právě přesný, ale o to zase až tak nejde. Hlavně jej to taky chce napojit natvrdo na 15-tku a na kostru. Jelikž 15-tka je na volném konektoru na spínačce a kostra je na sloupku volantu pod čtyřmi šrouby, tak není problém to tam zapojit i pro naprostého nešiku.
Legolas19 - FK

HELE A CO KDYŽ SE TO ZAPOJI FAKT PČÍMO NA BATERKU NEBUDE TO NELEPŠÍ A NEJPŘESNĚJŠÍ JDE MI O TO KDYŽ BUDU MIT VYPLEJ MOTOR A ZAPLE RADIO ABYCH JESTE NASTARTOVAL :-d
Zbysek - FK

Příspěvek od Zbysek - FK »

Ano, na baterku je to samozřejmě nejlepší, ovšem o nějaké velké přesnosti se u těchto zařízení nedá mluvit. Pokud to chceš na tento účel jestli ještě odjedeš, pak si to dej určitě přes vypínač, jinak opravdu neodjedeš až ti to tam bude pořád pár mA vybíjet baterku.
Ivarek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivarek »

Mě by se taky nějakej líbil,ale nějaký decentní,něco jako digi hodiny v otáčkoměru..zelený podsvícení,nějakej pěknej nerušivěj obal.Líbil by se mi palubní pc ale vzhledem k tomu že jezdím na lpg bych využíval pouze to měření napětí a to je drahej voltmetr. ;)
Legolas19 - FK

fancarhifi píše:...za 480,- ti můžu nabídnout tento voltmetr.Napojení je možné spíš do spínačky (pozice č.15) tak aby napětí bylo aktuální při zapnutém zapalování ;)
neměl bys ho nahodou i v červeny barvě nebo spíš červený písmena aspon ale pokud ne tak bych bral i tenhle :)
mjamriska - FK

Příspěvek od mjamriska - FK »

ja som sa inspiroval tymto clano : http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavo ... tmetru.htm
a zabudoval som voltmeter do popolnika
Obrázek
Odpovědět