Ahoj,
po zkušenosti s minulim autem ... Peugeot 205, a to eště těžší naftovej motor nad předkem... velmi rychle se vymačkávající silentbloky stabilizatoru, v ramenech a podobně...
zajímá mě jak je na tom felda.. jezdim pravidelně cca půl na půl slušný ale pak i celekm horší cesty, ani ne tak díry jako různý hrby, cestou dva mírně horší přejezdy.. felda ma spodek po minuly majitelce opravenej, takze j to je pekne v klidku, ale zajima me co to vydrzi zda je to nutny vice setrit, nebo si nemusim delat starosti, jezdit rozumně a bude klídek.. trošku divnej dotaz ale stejně.. u tej 205ky to bylo vážně jak zatrest...
co to vydrží... silentbloky,čepy.. špatné silnice
-
Jardin
Re: co to vydrží... silentbloky,čepy.. špatné silnice
No zatim to neres,spis pockej az se neco objevi,ale jestli to mas vse novy jak pises,tak to neco vydrzi,hodne odchazi horni lozisko u tlumice,spodni cep na rameni hm 
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Silenty stojí pakatel, tak není co šetřit.
Já jezdím po běžných českých silnicích a mám najeto bez výměny čehokoli na podvozku 120k km. Měnil jsem teda tlumiče, ale to beru jako spotřebák.
Já jezdím po běžných českých silnicích a mám najeto bez výměny čehokoli na podvozku 120k km. Měnil jsem teda tlumiče, ale to beru jako spotřebák.
-
smazany clen - FK
oký to je důležitý, na tej dvestepetce to byly cely ramena ikdyz staly taky 500 takze se to dalo, ale dole silemblok, tycky stabilizatoru ... bylo toho víc.. holt auto starsi o cca 10let..
Naposledy upravil(a) emilio52 dne úte 28. říj 2008 18:06:53, celkem upraveno 1 x.
Důvod: viz. pravidlo č. 4
ono taky záleží co a jaký máš kola.Jestli máš origo plechy nebo origo alu tak se tím vůbec netrap,časem se to ozve,ale hlavně nekupuj ty napodobeniny od rejžojedů a podobný sračky(ramena,čepy),já sem chtěl ušetřit a akorát sem sám ze sebou vymrdal-vydržely necelý tři měsíce a pak sem je dal do kovošrotu za 3kačky za kg,protože sem si je natřel na modro a nechtěly mě uznat reklamačku. Kupuj jen origo nebo od firem co to prodavaj pod svojím jménem(trw atd).Jinak čepy na ramenech dělám na podzim a pak někdy na přelomu jaro-léto a řízení každej rok,ale to je daň za alu,který mám.
Moje auto - http://www.feliciaklub.cz/forum/viewtop ... 16&t=26588
Díly na auta - http://www.feliciaklub.cz/forum/viewtop ... 68&t=26556
TELEFON: 774 61 30 60
Díly na auta - http://www.feliciaklub.cz/forum/viewtop ... 68&t=26556
TELEFON: 774 61 30 60
-
smazany clen - FK
auto mam na jezdeni, krasavec to taky neni, takze mam obyč trinacky plechace, takze nijak vetsi zatez, to nebude, gumy taky obyč, oky uvidim, jak dlouho to vydrzi... 
Naposledy upravil(a) emilio52 dne úte 28. říj 2008 18:07:36, celkem upraveno 1 x.
-
stifler1 - FK
Ja som teraz prave po vymene gulovych a zvyslych capov aj po vymene brzd. Tak teraz je radost na tej felicii chodit pretoze uz tak neplava po ceste, a netrepe to tak ako ked som mal vybyte capy.