tahani volantu s vetsima kolama

a1ex - FK

tahani volantu s vetsima kolama

Příspěvek od a1ex - FK »

tak sem dneska jen tak na zkousku nahodil na feldu ALU s gumama 205/50/15 ale velmi me to zklamalo, protoze to auto tahne do stran a moc dobre se mi to neridilo. Je to normalni, nebo je neco s autem v neporadku?
Jurka - FK

Re: tahani volantu s vetsima kolama

Příspěvek od Jurka - FK »

Nedal jsi ty kola naopak? Jako levé za pravé? Sou vyvážený? A halvně co gemoetrie kol?
a1ex - FK

Příspěvek od a1ex - FK »

kola byla popsany a dal sem je jak meli bejt, vyvazeny taky a geometrie je podle me v poradku, protoze s gumama 165/70/13 tohle auto vubec nedela.

Jede to proste rovne a najednou to trochu skubne a uz to tahne ke strane, fakt nechapu
sigmen - FK

Příspěvek od sigmen - FK »

Tohle dělaj hodně vyjetý koleje,a podélný nerovnosti.V práci nám to dělaj 195 na fabiích,když jsou tam 175,tak to nedělá. ;)To řízení není stavěný na takovýhle rozměr,možná by pomohl tlumič řízení,kdyby tam šel. ;)
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne úte 28. říj 2008 20:45:28, celkem upraveno 1 x.
RAIMMI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RAIMMI »

a1ex : Mě to dělá i 195/50, myslím že to je nekvalitní cestou... geošku jsem dělal nedávno a kola vyvážené... ;) A nemáš prosím foto? Chci tam také dávat 205 akorát na 45. Díky
Hanuš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hanuš »

nekdy jsem to taky pozoroval na 195, ale nic extra.
Raimmi - jak mas siroke disky, ze chces davat 205? Neni to zbytecny?
Dobre auto nepoznas po ctvrt mili, ale po dvaceti letech!!!
RAIMMI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RAIMMI »

Hanus : 7j , no mě jde spíš o to že jsem si nechal 15" zapsat do TP a pneu mám předepsané 195/45 nebo 205/45 a ty 195/45 tam nechci dávat neboť tam vzikne větší mezera mezi kolem a blatníkem aji když je auto snížené, ale 205/45 budou stejně velká jako 195/50 akorát širší, ale to mě nevadí... ;)
a1ex - FK

Příspěvek od a1ex - FK »

sigmen píše:Tohle dělaj hodně vyjetý koleje,a podélný nerovnosti.V práci nám to dělaj 195 na fabiích,když jsou tam 175,tak to nedělá. ;)To řízení není stavěný na takovýhle rozměr,možná by pomohl tlumič řízení,kdyby tam šel. ;)
tos me teda moc nepotesil. da se na to zvyknout? me to pripada dost nebezpecny, to auto sem nemel moc pod kontrolou a drzel sem volant radsi dost pevne, abych nevyjel ze silnice :]

RAIMMI píše:a1ex : Mě to dělá i 195/50, myslím že to je nekvalitní cestou... geošku jsem dělal nedávno a kola vyvážené... ;) A nemáš prosím foto? Chci tam také dávat 205 akorát na 45. Díky
mam jen kdyz sem je testoval na dvou sroubech. Celkovej pohled na auto bohuzel nemam, ale vypada to peckovne :]
http://mtteam.net/temp/kola/
sigmen - FK

Příspěvek od sigmen - FK »

a1ex-zvyknout se na to dá,ale musíš bejt ve střehu a pořádně držet volant.Když se zadaří,tak tě to může hezky strhnout ke straně,hlavně na dálnici v kolejích od Tiráků.Ty kola vypadaj dobře,ale je to o hubu. :|Jinak do tuningu nedělám,tak třeba koukni někam,kde je něco o úpravách podvozku,nebo se někdo se zkušenostma najde tady :idea:
Indian

Příspěvek od Indian »

Voe jestli si s nima takhle jezdil mel si je obracen,pneu jednosmerna jestli se nepletu podle fota :(
a1ex - FK

Příspěvek od a1ex - FK »

nn, to sem zkousel jedno kolo dopredu a dozadu (jestli se vejde), kdyz sem jeste nemel srouby a bylo to chyceny jen na dvouch. Pri testovaci jizde byly vsechny jak meli bejt
Indian

Příspěvek od Indian »

Tak to jo,jinak pekny kola ;)
Odpovědět