Daji se opravit bubny?

bitmap - FK

Daji se opravit bubny?

Příspěvek od bitmap - FK »

Daji se na Felde presoustruzit bubny na vetsi prumer, jako to slo kdysi na skodovkach 120?
Mam bubny zevnitr trochu vyrezle, protoze dedek od ktereho jsem koupil zadni napravu ji nechal pul roku valet na desti. Za nove, originalni bubny chce skodovka hotove jmeni, neorigo druhovyrobe prilis neverim a z techhle by stacilo vzit tak 0,5mm na prumeru a budou jak nove.
103457
Kontaktovat uživatele:

Re: Daji se opravit bubny?

Příspěvek od 103457 »

To určitě nebude problém, taky jsem je nechával strhávat, když měly rantl. Pro jistotu dej nové pakny a ok.
bitmap - FK

Příspěvek od bitmap - FK »

Diky, presne takovouhle odpoved jsem doufal, ze dostanu :)
Pakny pujdou nove urcite, po vecerech si v garazi stavim novou napravu, takze nove bude temer vsechno, jen u bubnu se mi cena zdala neumerne vysoka tomu, co bych za svoje penize dostal.

EDIT: jaky je maximalni pripustny vnitrni prumer bubnu? Pise to nekde skodovka v dilenske prirucce, nebo se proste ubere kolik je potreba a pak se uvidi, jestli to vydrzi?
smazany clen - FK

Příspěvek od smazany clen - FK »

bitmap píše:Diky, presne takovouhle odpoved jsem doufal, ze dostanu :)
Pakny pujdou nove urcite, po vecerech si v garazi stavim novou napravu, takze nove bude temer vsechno, jen u bubnu se mi cena zdala neumerne vysoka tomu, co bych za svoje penize dostal.

EDIT: jaky je maximalni pripustny vnitrni prumer bubnu? Pise to nekde skodovka v dilenske prirucce, nebo se proste ubere kolik je potreba a pak se uvidi, jestli to vydrzi?
průměr bubnů je 200mm, po opotřebení max 201mm...
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

jenom 0,5 mm na stěnu? Není to málo?
Atnarfus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atnarfus »

Na přetočení je to málo. Na běžné opotřebení to ale stačí.
Manželky Felda má najeto 97k km. Máme jí rok, tak se v tom ještě vrtám. Kontroloval jsem brzdy a bubny mají 200,3mm. Měřeno velkou posuvkou.
Odpovědět