potrebujem zohnat, zadny naraznik s pripravou na znacku a osvetlenie znacky z dovodu zavarenia 5. dveri
existuje nieco take?
dakujem
SPZ v zadním nárazníku
-
skeda - FK
Re: zadny naraznik s ŠPZ
Ne osvetleni si tam budes muset udelat,spzku nekam pridelas ale priprava na osvetleni tam urco nebude
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
Takový nárazníky existujou, ale jsou to Made in doma 
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
-
Peedr
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem jeden docela pěknej někde viděl. A byl za babku. Zkusím si vzpomenout, kde.
EDIT: Tak jsem ti ho našel. Stojí 300,-.
http://ostatni-dily-prislusenstvi.sbaza ... 34057.html
EDIT: Tak jsem ti ho našel. Stojí 300,-.
http://ostatni-dily-prislusenstvi.sbaza ... 34057.html
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Asi by s tou SPZkou mohly být problémy, jelikož podle vyhlášky musí být umístěná v podélné ose vozidla. Vyjímka musí být zapsána v TP.
v ČR platí toto
Umístění registrační značky
Od listopadu roku 2003 je v platnosti vyhláška MD č. 401/2003 Sb., kterou se mění odst. 1), § 28 vyhlášky MDS č. 243/2001 Sb. takto:
"Tabulku registrační značky umístí vlastník nebo provozovatel vozidla do místa určeného konstrukčním řešením tak, aby při běžném provozu na pozemních komunikacích nedošlo k její ztrátě."
Za dostatečně upevněnou registrační značku lze považovat její umístění ve schválených plastových nosičích.
Výjimka z vyhlášky MDS č. 243/2001 Sb. na upevnění registrační značky bez šroubů či nýtů, udělená některým výrobcům plastových nosičů registračních značek, pozbývá touto změnou na aktuálnosti a smyslu a nebude na plastových nosičích výrobcem od 30.06.2005 dále uváděna, s výjimkou doprodeje skladových zásob
dále platí že má být umístěna uprostřed pokud není v TP zapsáno jiné umístění a zároveň minimálně 30 cm nad úrovní vozovky
Umístění registrační značky
Od listopadu roku 2003 je v platnosti vyhláška MD č. 401/2003 Sb., kterou se mění odst. 1), § 28 vyhlášky MDS č. 243/2001 Sb. takto:
"Tabulku registrační značky umístí vlastník nebo provozovatel vozidla do místa určeného konstrukčním řešením tak, aby při běžném provozu na pozemních komunikacích nedošlo k její ztrátě."
Za dostatečně upevněnou registrační značku lze považovat její umístění ve schválených plastových nosičích.
Výjimka z vyhlášky MDS č. 243/2001 Sb. na upevnění registrační značky bez šroubů či nýtů, udělená některým výrobcům plastových nosičů registračních značek, pozbývá touto změnou na aktuálnosti a smyslu a nebude na plastových nosičích výrobcem od 30.06.2005 dále uváděna, s výjimkou doprodeje skladových zásob
dále platí že má být umístěna uprostřed pokud není v TP zapsáno jiné umístění a zároveň minimálně 30 cm nad úrovní vozovky
-
Peedr
- Kontaktovat uživatele:
Ne asi. Toho jsem si vůbec nevšiml...skeda píše:No to je origo naraznik domacky upravenej voeeee![]()
To s tím prostředkem jsem netušil, to je blbý. To je potom tenhle nárazník téměř k ničemu.Raceman píše:...dále platí že má být umístěna uprostřed pokud není v TP zapsáno jiné umístění a zároveň minimálně 30 cm nad úrovní vozovky