Pomozte s výběrem pneu

Jurka - FK

Pomozte s výběrem pneu

Příspěvek od Jurka - FK »

Ahojte...mám dilema.... potřebuju koupit 2 nové letní pneu (jezdím furt na letních). Vepředu mám Barum Brillantis 175/60 R14 ty chci dát dozadu a dopředu nové... Mám disky 14-ky z modelu atlanta na feldu a nevím jestli tam dát 175/60 R14 nebo 185/60 R14 jaké sou výhody a nevýhody? Bojím se abych neměl problémy na technické s rozměrem 185.... a také mi přijdou levnější a větší výběr než v 175... a co se týče značek pneu, tak sem se díval na Kormorany nebo matador MP16 nebo zase Barumky anebo kumho KH15 Co myslíte? Díky za rady
smazany clen - FK

Re: Pomozte s výběrem pneu

Příspěvek od smazany clen - FK »

kuli nízký ceně, a při mym obyčejnym ježdění cca do 100kmh ( vesnice starý silnice ) ideální BARUMKY, jinak, jukni do TP co máš za zapsaný gumy.. případně zažádej o výjimku, či kup ideálně to co je v TP, neni - li v tp, tak je to risk, na TK neprojdeš, ale neni problem si na TK pučit jiný nebo udělat TK, jinak...

širší - líp sedí auto, větší spotřeba...

užší - menší spotřeba, hůř sedí... ale pro normoš ježdění samo dostačující

též to provokuje orgány, kerý juknou když to vypadá moc provokativně do TP přez jejich databazi, zistěj že nemáš kola zapsaný, když budou svině seberou ti ORV, a deš domu pěšky protože auto neni technický způsobilý, jinak je to za pokutu v lepšim případě, nebo si nevšimnou a klídek.. ale sou kontroly kdy hledaj hledaj dokud neco nenajdou a tam můžeš s timhlec "přijít k úrazu" ale častý to neni
tgfh - FK

Re: Pomozte s výběrem pneu

Příspěvek od tgfh - FK »

Nechal bych tam určitě 175/60, pro obyč. ježdění bohatě stačí Barum, pokud se ti podaří sehnat Kumho KH17 tak kup určitě ty.
http://www.az-pneu.cz/index.php?goto=te ... y_nazvy=69
KH15 jsou na tom oproti HK17 mnohem hůř, Brillantis 2 oproti 1 zase mnohem líp.
Odpovědět