nizsi vykon na 1bod svicky nez na 3bod
-
smazany clen - FK
nizsi vykon na 1bod svicky nez na 3bod
ahojte, v tematku o kousek vedle se resilo zda jednobodovy obyc NGK svicky nebo trojbodovy... mel sem problemy se startovanim... auto nechytalo nebo chipalo, cidla teploty byly ok, tak sem se rozhod menit svicky koupil sem NGK...6ES, menim a zistuju ze ty puvodni sou trojbodovy brisk... ale stav slusnej... totalne cisty aelektrody ok... padlo v minulim tematku I to ze trojbodovy nejsou vhodny pro zapalovaci civku ze ji to nedela dobre... s temahle obyc svickama sou problemy pryc ale znacne fakt znacne min to tahne... s puvodnima na rovince na 3ku to nad 2100 ot fakt tahlo, ale ted je to liny neni cejtit takovej zatah a neni to jen pocit... kopec co sem vyjel na 4ku, tak tam 4ka ke konci kopce uz netahla a bylo to na 3ku... je tohlec normalni takovej rozdil... ? jezdim na LPG... pripadne chyba jinde, ale kde...?
dik
dik
Re: nizsi vykon na 1bod svicky nez na 3bod
Vrať tam zpátky na zkoušku ty Brisky, a uvidíš.
Jestli to na ně potáhne jako před výměnou svíček, je to jasné.
Jestli to na ně potáhne jako před výměnou svíček, je to jasné.
-
smazany clen - FK
zkusim zkusim, ikdyž sem spíš chtěl slyšet jestli je to prostě normální..
do 1.3 patří 1bod svíčky, jinak to nefunguje, 1.6 si snima poradí....
!!! Rozprodej dílů z Feldy !!!
-
smazany clen - FK
právě proto sem kupoval jednobod... viz první témátko, cpát je tam nebudu... každopádně je to nezvyklý.. budu muset zkusit projet jinou 1.3, nebo se s nekym svézt at vidim jak to má nemá jezdit.. nemam s čim srovnávat
-
Teea - FK
Zkus u tecch jednoeletrodovyych znizit elektrodoovou vzdalenost na 0,55. U jednobodu na LPG to bylo vedsinou zapotrebi.
M.
M.
-
smazany clen - FK
nic sem nesnizoval, malinko sem povolil skrtici ventil lpg a ejhle, jezdi to i líp jak s těma trojbodama
tedy konečně spokojenost 
-
mr.Freak - FK
MPI si taky poradí s 3-bodovýmaDejwis píše:do 1.3 patří 1bod svíčky, jinak to nefunguje, 1.6 si snima poradí....
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Mám 1.3 MPi svíčky Brisk tříbodový a pohoda teda zatím .Jsou tam už skoro rok.
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

-
smazany clen - FK
kdyby nekdo chtel, kdo je z Prahy, tak mu přenechám 3bod BRISK SUPER 4ks svíček, cca najeto 5tis km...
co já s nima...
co já s nima...
-
smazany clen - FK
No, třeba to ani svíčkama nebylo. Já na tvým místě bych teď ze zvědavosti zkusil dát zpátky ty tříbodový a porovnal bych to.aaischa píše:nic sem nesnizoval, malinko sem povolil skrtici ventil lpg a ejhle, jezdi to i líp jak s těma trojbodamatedy konečně spokojenost
-
smazany clen - FK
všicky zastavaj nazor ze 3Bod do BMM ne... tak nevim..
-
bitmap - FK
Ja kdyz mel tribodovky na favu, tak mi to jelo o malinko lip na pul plynu, ale kdyz jsem obcas zatopil pod kotlem, tak se stavalo, ze nad 4000 otacek motor najednou zdechnul a to tak, ze uplne prestal palit a uz se tocil jen setrvacnosti, takze nezbylo nez vypnout zapalovani, chvili pockat a znovu nastartovat. Po vymene za predepsany typ svicek problem zmizel.
MPI si taky poradí s 3-bodovýma
[/quote]
jojo, myslel jsem že do BMM nepatří 3bod, ale pár lidí mi potvrdilo že i někdy Mpi má problémy....
jojo, myslel jsem že do BMM nepatří 3bod, ale pár lidí mi potvrdilo že i někdy Mpi má problémy....
-
smazany clen - FK
cpát je tam už nebudu kdo chce písnětě sou vaše...
-
Tholis - FK
Nepravidelný chod motoru a svit baterky
Po vyměnění svíček za 3bodé brisk mi kolísají otáčky při studeneém motoru na volnoběh a chvilku svítí znak dobíjení.. Je možný že je to svíčkami? Jinak auto jede jak má..Vím že toho tu bylo hodně, ale nikdy jsem se pořádně nedočetl příznaky.. Jinak může to být průsakem vody do motoru (dříve mi hodně ubývala-teď už tolik ne)? jinak já si ty problémy fakt nevymýšlím...
Nebo jsem paranoidní a vidím něco co není..
-
Návštěvník
Re: Nepravidelný chod motoru a svit baterky
Tak jestli si dal do BMM ty 3 body c opatrej do Mpi tak se nediv sem spravne patrej jednobodovy. Ale i tak by to melo fachat pokud jsi dodrzej hodnoty svicek - jejich ,,teploty,,.
-
Tholis - FK
No mě to tam dal mechanik co to má ve formanu a funguje mu to tam dobře.. Hodnoty atd. dal určitě správně..
do motoru 1.3BMM nepatří 3bod svíčky, dej normál a uvidíš že to bude v pohodě...
-
Josh123456 - FK
A co vůle v rozdělovači? ZKoušel jsi?
-
Josh123456 - FK
na obě strany 1-2 (doprava,doleva) ? jo to jsem myslel
-
Ulthar - FK
to je zvlastni kamarad mel 1.3i favo s 3bodama a nemohl si je vynachvalit tak mi je taky doporucuje. k vymene sice jeste nedoslo, ale asi to zkusim mam 1.3i BMM
-
Teea - FK
Ja bych rek ze u tribodu uz vice zalezi na stavu zapalovaci soustavy. Klasika nejake mouchy odpusti.
M.
M.
na BMM mám svíčky BRISK DOR15LGS a proti všem ostatním je to zlatá svíčka .... vyzkoušeno několik typů jak nějaký NGK tak i série Champion a Bosch Platinum
-
smazany clen - FK
Pane jo,to je zajímavá technologie.

-
Stefi74 - FK
to vypada jak LGS od Brisku nemaj kontakty 
tyhle mám ve feldě a v ní jsou vynikající
dal jsem je i co jsem měl oktu 1,6/74 kW a tam už tak dobře nefungovaly
dal jsem je i co jsem měl oktu 1,6/74 kW a tam už tak dobře nefungovaly
-
krémo - FK
já mám 3-elektrodové v 1,3BMM chvilku, ale žádný problém jsem nezpozoroval, jede parádně (na Feldu) a nemá problém ani v "červených" otáčkách...
-
SpeedyS4 - FK
me spis zajima jedna vec...mam 136B motor 50kw a svicky jsou NGK BCPR5ES (na verzi 135B 40kw dle katalogu) proc je tam predesly majitel dal? nemelo to nejaky vyznam z hlediska ostre vacky, chipu, atd? neni treba o stupen studenejsi??
podle katalogu bych mel ted objednat teda tyto NGK BKR6E
podle katalogu bych mel ted objednat teda tyto NGK BKR6E
-
Niko
A jaký typ a výrobce ty svíčky máš??????krémo píše:já mám 3-elektrodové v 1,3BMM chvilku, ale žádný problém jsem nezpozoroval, jede parádně (na Feldu) a nemá problém ani v "červených" otáčkách...
-
Seanik - FK
No já mám trojbod taky v BMM-ku a zatím žádnej problém vyměnil jsem s nima i palec a víčko proměřil kabely odrbal kontakty takže si myslím že žádnej problém ani nebude. Sou to tyhle BRISK DR15TC

Doma máme 2 feldy 1.3jky,obě 50kw jedna je BMM a druha MPI, do obou sem vzdy daval svíčky od brisku,a pohoda,jinou značku jsem nezkousel ani zatim nebudu brisky fungují dobře,do MPI sem daval vzdy 3 bodový a do BMM 1 dodovy,ale ted sem tam dal tady 3 bodovky a pohoda jede to v pohodě
-
xCobra - FK
... na tříbod jeden rok provozu - pohoda. Pak začaly problémy: bídné starty, občas problém s teplotou motoru, výkon šel plynule do kytek. Jednobodý Brisky šly z5 - a ejhle, nějakej čas si comp zvykal na nové hodnoty a dneska mě nějaký záchvat s vícebodovou svíčkou ani nenapadne. Felina je v postavení otroka co odedře veškerou mizérii za každýho povJetří..... a jede a jede - NESMRTELNÁ. Dopřeju jí slušnej olejíček v krátkých intervalech 8 - 10K Km. Filtry (olej - Mann, vzduch - i 2x do roka - Mann). Holka sebemenší péči vrátí tím, že za všech podmínek doveze až před vrata (jednou dokonce na tři válce s 3-kou plnou vody / provařené těsnění pod hlavou), nalítáno spokojených 205k Km. Takže verdikt: Jednobod vstřik - jednobod svíčka.