Prodloužení nárazníkú

karoserie, narazniky, skla atd.
TOMASF

Prodloužení nárazníkú

Příspěvek od TOMASF »

Prosim o radu jak prodloužit seriove nárazníky (nová tvář) přední a zadní a zahladit lišty jinak žádné jiné úpravy. Nechat to někde svařit (navařením kusu plastu) nebo laminem? Chci je prodloužit tak kolem 5cm. Díky za odpovědi.
stef99
Kontaktovat uživatele:

Re: Prodloužení nárazníkú

Příspěvek od stef99 »

tak zavarit asi plastem ne? nebo to muzes zalaminatovat ty prolisy na listy

a prodlouzit bud to muzes normalne nastavit dalsi naraznikem nebo tam dej nejaky lizatko
Prodej novych a referencnich vozu Skoda se slevou, vice SZ
TOMASF

Příspěvek od TOMASF »

Takže zaliminovat ty lišty a z nějakého stareho nárazníku kus uříznout a do míst kde budu potřebovat třeba navařit (plast k plastu) tak nějak?
stef99
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od stef99 »

no to nemusi byt podle me z toho narazniku ale plastem to zavarit. ale ja nevim presne jak se to dela. Mel sem to objednany od jedny firmy, chtel jsem si to nechat udelat od profiku aby to nepraskalo...takze presny postup ti nepovim..
Prodej novych a referencnich vozu Skoda se slevou, vice SZ
a1ex - FK

Příspěvek od a1ex - FK »

hmm, ted si to taky nechavam udelat. vrsek felda, spodek octavia RS, tak se pak zeptam na postup a pisnu
MiDAS - FK

Příspěvek od MiDAS - FK »

alex-není lepší si koupit - http://www.nuclear-racing.cz/zbozi/3368 ... nik-RS.htm
výjde to na lepší prachy a máš jistotu že to nebude praskat...
lamino je lehké a dobře udělané...vše sedí
doporučuju 8-)
a1ex - FK

Příspěvek od a1ex - FK »

bohuzel jsem si koupil naraznik za dobry prachy, ale trosku popraskanej a kdyz sem videl, jak je to udelany (ne svareny ale snejtovany) a kolik by na tom bylo prace to udelat nejak poradne , tak sem se zhrozil. takze ted budu jezdit s takovym prozatimnim a pak asi pujdu do toho laminatovyho... holt chybama se clovek uci
MiDAS - FK

Jo jo .... to znám ... měl jsem předtím Scirocco a tam přední nárazník byl natvrdo uchycen na nějaké šíleným šroubu skrz na skrz....vypadalo to hrozně :x
každopádně fakt ten náraník doporučuju má nebo možná mělo ho hodně lidí a spokojení.
tommi - FK

Příspěvek od tommi - FK »

Cau,ja sem mel na felde taky prodlouzenej zadni naraznik...koukni na profil...byl udelanej z dvou kusu...rozrizlej,kus druhyho a stavenej...je to plast takze i listy bych zadelal plastem,sou lidi so poravujou plast,narazniky...maj nato vybaveni...a nebo laminat,stim delam,ale nesel bych dotoho,spojovat plast a laminat neni uplne ok...takze zalezi natobe...moje volba je budto cely z plastu a nebo napul,udelat kopyto a podle toho celej z laminatu...
MiDAS - FK

zase opět - když někdo chce zadní nárazník prodloužený bez prácně si ho kupte
http://www.nuclear-racing.cz/zbozi/3376 ... nik-GT.htm
8-)
tommi - FK

To je urcite jednoduci,ale nez dat 3 tis.za naraznik na felicii,to radeji sezenu dva stary narazniky a spojim je...
a1ex - FK

Příspěvek od a1ex - FK »

prikladam fotku narazniku, kterej byl delanej stylem vrsek felda, spodek oktavia - oba sesroubovany k sobe a pak se kitovalo a kitovalo. kolik to vydrzi jest otazka....
MiDAS - FK

Tommi - jo to udělej to je další možnost....ale spočti si kolik to stojí náhlady kit a hovadiny kolem....
výjde levněji a bezpracně ten co jsem tu dal
to samé ten RS - kolik dupačky kolem toho je....vypadá to dobře a pak to praská a je to na zblití ... ale jinak výtvor dobrý .... kolik váží ale takový nárazník oproti tomu lamino 8-) to je jedna z věcí proč to pak praská no
tommi - FK

jasny ze je jednodusi si to obednat,nalakovat a nasadit...ale kdo potrebuje usetrir nebo si to chce udelat sam taky muze...sezene dva narazniky,necha svarit a zbytek udela lakyrník...tak jsem to delal já...sehnal jsem dva narazniky,svaril me to jeden chlap asi za 500,a zbytek udelal lakyrnik...takze s lakem praci 2500...+starej naraznik...
MiDAS - FK

no jo no ... to už je každého věc 8-)
Odpovědět