Zadní páté dveře
-
Standa3
Zadní páté dveře
Potřeboval bych vědět, jestli ta plastová lišta u zadních pátých dveří, jak je na ní nápis FELICIA GLX, má mít drážky pro umístění toho plastu s nápisem FELICIA a GLX nebo ne, u nové masky jsou ty lišty bez drážek, ale jak je to u těch modelů se starší maskou?Já mám Combi 1,6 model 1996 a lišta je taky bez drážek
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: Zadní páté dveře
Stará felda měla s drážkama, nová už ne. Pokud ji máš na starý feldě, tak už ji někdo vymněnil.
-
standa3
Jakým způsobem se dá ta lišta vymontovat?Ještě jsem to nezkoušel, ale myslim, že se musí vyšroubovat čtyři šrouby zespodu u osvětlení SPZ
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
1) vyndat středový plast se zámkem
2) každá lišta je pak přišroubována 2 matkama, starej typ lišty 6-kou a novej typ lišty takovou plastovou, jako je na upevnění airboxu
2) každá lišta je pak přišroubována 2 matkama, starej typ lišty 6-kou a novej typ lišty takovou plastovou, jako je na upevnění airboxu
-
host
Když jsem zadělával díry v prorezlých pátých dveří,měl jsem tu lištu dole. Na každý straně myslím dva šrouby a matka (old face). Zámek nebylo potřeba demontovat. Každá lišta je pod zámkem lehce zasunuta.
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Začneš tím, že vyndáš SPZ z rámečku a odmontuješ rámeček SPZky.
Pak musíš vymontovat dva šrouby co drží prostředek se zámkem (táhlo zámku neodpojuj, můžeš to tam nechat viset). Origoš jsou pod plastovýma špuntama, jestli se v tom už někdo vrtal, tak tam špunty nebudou.
Každá lišta je pak přišroubovaná zvenku šroubkem na křížový šroubovák (někde v oblasti osvětlení SPZ) a zevnitř je matice (musíš sundat tapec pátých dveří). Pak už jenom lištu povysuneš směrem na stranu, aby jsi jí vyháknul (na straně drží ještě za hranu pátých dveří).
Pak musíš vymontovat dva šrouby co drží prostředek se zámkem (táhlo zámku neodpojuj, můžeš to tam nechat viset). Origoš jsou pod plastovýma špuntama, jestli se v tom už někdo vrtal, tak tam špunty nebudou.
Každá lišta je pak přišroubovaná zvenku šroubkem na křížový šroubovák (někde v oblasti osvětlení SPZ) a zevnitř je matice (musíš sundat tapec pátých dveří). Pak už jenom lištu povysuneš směrem na stranu, aby jsi jí vyháknul (na straně drží ještě za hranu pátých dveří).
- 00Inferno00
- Kontaktovat uživatele:
Zdarec, nekupovali jste nekdo zadni vrata od cinanu?? Zajimalo by me jestli je to adekvatni dil, nebo radsi koupit origo? Dik 
VW Golf IV 1.9TDI PD ARL 192PS 401Nm powered by TDIfun, EGR-off, TT puky, Strongflex dogboneVici píše:...ARL je král mezi TDI na platformě G4...
VW Passat Variant B8 2.0TDI Dynaudio
-
host
To není potřeba, stačí odmontobat SPZ, rámeček a pak stačí dva šrouby (nalevo a napravod od osvětlení SPZ) a dvě matky zevnitř.Atnarfus píše:Začneš tím, že vyndáš SPZ z rámečku a odmontuješ rámeček SPZky.