chyba alarmu

zoufalec

chyba alarmu

Příspěvek od zoufalec »

Zdravím všecky, mám docela zásadní problém s originálním alarmem. je propojený s dálkovým ovladačem centrálního zamykání.
Zničeho nic se mi stalo, že alarm najednou přestal houkat, je aktivní, když má houkat tak jenom blikají varovná světla.
Když auto dálkovym zamykám, dvakrát pípne. když odemykam tak pípne jen jednou. tak je to v pořádku. Jenže

Večer přijedu domů, dálkovým ovladačem zamknu-dvakrát zapípá a auto se zamkne, zkontroluji všecky kliky jestli je opravdu zavřeno a když ráno přijdu, tak koukám že kolíčky jsou nahoře, zmacknu tedy dálkovy ovladač a auto pípne jednou jako že se odemkne ale pritom uz je dávno odemčené :(
Když jsem alarm vypnul pomocí takového toho divného klíčku a zamykám normálně klíčem tak uz se to auto samo neodemyká.

Dejte mi prosím nějaké rady čím to může být, nechci to celé pracně rozebírat a měřit, Jsem rád za každou radu, děkuji.
janors

Re: chyba alarmu

Příspěvek od janors »

Ahoj a aky maš alarm nieje to meta --m87a
zoufalec

Příspěvek od zoufalec »

Ahoj, prosím moc o radu, ted sem koukal pod kapotu a je tam označení alarmu M-94A ...... nechci odemykat klíčem když můžu dálkou a hlavně chci mít alespon trochu pocit bezpečí z funkčního alarmu :( jsem vděčný za každou radu
Peedr
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peedr »

Pamatuju si, že už tady někdo měl úplně stejný problém. Nemůžu ale najít ten topic...
Odpovědět