Koncovka
-
SobiM - FK
Koncovka
Nazdarek panove...
Resim jeden prolemek..nevim jakou si vybrat koncovku na vyfuk.Mam jeden typ vybranej,ale jeste pokukuju.Dejte mi sem prosim fotecky vasich nebo tech,ktery se libi vam...Mam tnave modrou barvu a kratkou verzi s novou tvari a origo naraznik...
http://sk.aukro.cz/item514005501_koncov ... u_evo.html
Pujde na origo vyfuk?
Rozměry: délka 150mm
průměr 75mm
maximální montážní průměr 55mm
minimální montážní průměr 40mm
Resim jeden prolemek..nevim jakou si vybrat koncovku na vyfuk.Mam jeden typ vybranej,ale jeste pokukuju.Dejte mi sem prosim fotecky vasich nebo tech,ktery se libi vam...Mam tnave modrou barvu a kratkou verzi s novou tvari a origo naraznik...
Pujde na origo vyfuk?
průměr 75mm
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: Koncovka
U krátký feldy bývá někdy problém s upevněním, jelikož není dostatek místa na některé druhy koncovek.
Proč nekoupíš origo a máš jistotu, že půjde?
Proč nekoupíš origo a máš jistotu, že půjde?
-
gerrik - FK
Právě na tom aukru jsem viděl novou origo felda koncovku. Byla ale na kombíka, tak zkus hledat http://sk.aukro.cz/item513241721_koncov ... combi.html
-
SobiM - FK
Našel jsem todle... http://www.askokovo.cz/eshop/index.php? ... section=30 ale nejdou zobrazit fotky
- Ivarek
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Škoda...kdyby jsi chtěl na kombi tak jednu origo mám.Měl jsem jí na svým asi měsíc ale pak jsem měnil výfuk a na nový už se mi nechtěla dávat tak se mi někde doma válí ve skříni.Má i atest.
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Ta origoš na aukru mne docela láká. Mám tu samou na svém autě. Na manželky autě mne ten rezatý konec trubky docela štve.
-
mr.Freak - FK
kdyby někdo našel origo nerez koncovku na 1.3feldu (krátká) na netu, byl bych rád...nechci tam cpát nějaký univerzály a když už jsou tak na kombajny 
- Danis
- Kontaktovat uživatele:
Máš na 1.3 nebo 1.6?Ivarek píše:Škoda...kdyby jsi chtěl na kombi tak jednu origo mám.Měl jsem jí na svým asi měsíc ale pak jsem měnil výfuk a na nový už se mi nechtěla dávat tak se mi někde doma válí ve skříni.Má i atest.
Škoda Felicia Combi LXi - 1.3 MPi, r.v. 1997
2x airbag, alu kola 14" Magic2 vč. rezervy, parkovací senzory, folie 3M
Škoda Fabia Combi Ambiente - 1.2 TSI, r.v. 2011
6x airbag, alu kola 15" Antares, parkovací senzory, klima, ABS+ASR+ESP+asistent rozjezdu do kopce, SUNSET
2x airbag, alu kola 14" Magic2 vč. rezervy, parkovací senzory, folie 3M
Škoda Fabia Combi Ambiente - 1.2 TSI, r.v. 2011
6x airbag, alu kola 15" Antares, parkovací senzory, klima, ABS+ASR+ESP+asistent rozjezdu do kopce, SUNSET
- Ivarek
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Hmmm...no nevím,řekl bych že na 1,3ku.Tuším že i v Etce je jen jeden typ.Na Bosalu mi pasovala ale na Tyllu už ne,měl to zadní řozšíření nějaký menší.
Jinak momentálně je zamluvená.Pokud jí dotyčný chtít nebude tak jí dám do bazaru.
Jinak momentálně je zamluvená.Pokud jí dotyčný chtít nebude tak jí dám do bazaru.
-
SobiM - FK
http://www.askokovo.cz/eshop/index.php? ... section=14mr.Freak píše:kdyby někdo našel origo nerez koncovku na 1.3feldu (krátká) na netu, byl bych rád...nechci tam cpát nějaký univerzály a když už jsou tak na kombajny
-
smazany clen - FK
Ja som mal tiez univerzalnu koncovku, ale nie je to nic moc. Original vyfuk nie je okruhleho tvaru - je trochu sposteny a nemusi tam potom ta uni koncovka dobre sadnut. Ja som ju musel dokonca skracovat, lebo to strasne trcalo. A ked som ju nahodil zas to pri nizkych otackach trieskalo o naraznik. Takze som to musel zas upravovat. Nakoniec mi aj tak odpadol zvnutra jeden dierovany diel a cele to drncalo. Tak som to vyhodil do ...SobiM píše:Nazdarek panove...
Pujde na origo vyfuk?
průměr 75mm
Ked budem nieco kupovat tak urcitel len priamo na feliciu a ziadne univezraly. Len som sa zbytocne vytrapil.
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Já jí mám. Momentálně to vypadá lepší, protože při výměně výfuku jsem ho natočil tak, aby byla koncovka víc pod nárazníkem.
http://cafe.mujsob.cz/file.php/3/2786/koncovka.JPG
Na výfuk pasuje perfektně. Je přesně přizpůsobená tomu rozplácnutí konce. Bohužel uvnitř je běžná páska jako na hadice, tak časem totálně zrezne. Urval jsem jí a dal tam jinou.
Když se jenom klasicky namontuje, tak chrastí jako většina koncovek. Je potřeba do ní nahoru a dolu udělat bobek silikonu a pak jí namontovat. Silikon ztuhne a brání chrastění.
Koncovky obecně mají ještě jednu nevýhodu. Strašně rychle rezne konec výfuku. Pokaždé je to to první, co je našrot.
http://cafe.mujsob.cz/file.php/3/2786/koncovka.JPG
Na výfuk pasuje perfektně. Je přesně přizpůsobená tomu rozplácnutí konce. Bohužel uvnitř je běžná páska jako na hadice, tak časem totálně zrezne. Urval jsem jí a dal tam jinou.
Když se jenom klasicky namontuje, tak chrastí jako většina koncovek. Je potřeba do ní nahoru a dolu udělat bobek silikonu a pak jí namontovat. Silikon ztuhne a brání chrastění.
Koncovky obecně mají ještě jednu nevýhodu. Strašně rychle rezne konec výfuku. Pokaždé je to to první, co je našrot.
-
Jofinko - FK
Ja mam tuto koncovku a myslim si vypada pekne a stala ma okolo 250sk v lidli
prisiel som kukol, zaplatil,namontoval a bolo.Ta origo koncovka bola v nutri zhrdzavena a chytal sa od nej aj vyfuk tak som kusok odrezal a natrel a nasadil novu.20min roboty
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Na Favoritu mám levnou neznačkovou už dvacet let. Pokaždé při výměně výfuku dám novou pásku. Koncovku očistím.
Je z nerezu, tak se jí nic nemůže stát.
Je z nerezu, tak se jí nic nemůže stát.
-
SobiM - FK
Mě se zdá ta origoš malá.Chtěl bych ,aby trochu vynikla.
Jinak mám nový výfuk,takže se zas tolik nebojím,že by to mělo rychle uhnít.
Jinak mám nový výfuk,takže se zas tolik nebojím,že by to mělo rychle uhnít.
-
Jofinko - FK
uz tam drzi skoro 2 roky tak pohoda1.3MPi píše:Keď stala 250Sk v lidli tak ju budes za rok vyhadzovat
-
Jofinko - FK
je nerezova.Inu by som nekupoval.To nevadi.
Naposledy upravil(a) Maty dne čtv 01. led 2009 16:40:03, celkem upraveno 1 x.
Důvod: viz. pravidlo č. 4
Důvod: viz. pravidlo č. 4
- PetrMPI
- Kontaktovat uživatele:
origo se dá sehnat v autofamu v olomouci, kupoval jsem ji tam
- Jura_Favorit
- Kontaktovat uživatele:
Zdravíčko, chtěl bych se zeptat na jednu věc:
originální koncovka na hatchback se dělala jen v provedení leštěného nerezu, nebo i v černém odstínu, jako měly Favority Solitaire a Black-line? Díky za odpověď
Případně kdyby byl někdo tak hodný a napsal mi sem číslo s Etky (já mám šestku a tam ji nějak nemůžu najít) a tip, kde jsou ještě k mání (Autofam už je nemá)...
originální koncovka na hatchback se dělala jen v provedení leštěného nerezu, nebo i v černém odstínu, jako měly Favority Solitaire a Black-line? Díky za odpověď
Případně kdyby byl někdo tak hodný a napsal mi sem číslo s Etky (já mám šestku a tam ji nějak nemůžu najít) a tip, kde jsou ještě k mání (Autofam už je nemá)...