http://www.aukro.cz/item515192797_akce_ ... _sada.html

Nevím,jestli je k tomu tipový list..madmaik píše:a kdyz uz budes investovat do tak krasnych kolecek,nechtelo by to rovnou 15ky ???

Ty máš tydle kola?xmorfeuz píše:Hele abys nedopadl jako já, koupil jsem "14" a za tři měsíce jsem kupoval "15"neudělej stejnou chybu, ty kola jsou totiž super

Chlupatý v poho, mě stavěli několikrát i když jsem je neměl ještě napsaný a v poho, vždy se podívali jen na vzorek a pak " jeďte"SobiM píše:Dobrá..to je technická..a co chlupatý?
A na profilu Pneu nezalezi? přeba 45-60 ??RAIMMI píše:Záleží na ET, ET 35 - škrtat nebudou, mě sice škrtají ale mám tam 2cm podložky, tak jsem seřízl lemy a je klid.
PROSIM vysvetlete co se mylsli temy stredovymi díry a vymez. kroužky? nejak to nepobíramSobiM píše:Tak jsem se na ně byl podívat.Kola jsou krásný.Dal mi na výběr z několika variant.Vybral jsem si tam jedny 14ky,ale bojím se jedné věci.Mají středovou díru 67.1,takže na vymezovací kroužky.To už se mi zdá jako velkej rozdíl mezi 57.1 a 67.1!!!Nebo si myslíte,že to neva?Mě říkal,že jen těžko seženu jiný.
Jinak by mi k tomu dal právě ty kroužky,šrouby a ke kolům patří i pokličky.
S názorama sem prosím...

Kámoš bez těch vystřeďovacích kroužků jezdil rok a pohoda. Měl Sharana VR6.kejzi1 píše:To kolo přesně nevystředíš a bude to házet