zdravim,
mam takovy problem s Feldou - posledni dobou se mi stava, ze z pojistkove skrine slysim zapinani a vypinani relatek a tim padem mi treba na sekundu, dve vypadnou svetla a vcera mi zacali vypadat a naskakovat sterace ( resp. fungovaly - vyply ( i pri zapnutem rezimu ) a zase zaply... ) a taky ventilator.... snazil jsem se dotlacit vsechny relatka, ale nepomohlo to - dnes pri svetle jsem dotlacil vsechny konektory a zdalo se mi, ze jeden byl polo-vysunuty - cimz by to mohlo byt teoreticky zpusobene - jelikoz to jako kdyby ztraci a dostava napeti - vedel by nekdo jestli sterace, ventilator a svetla jsou na stejnem "kabelovem" svazku?
Setkal jste se s tim nekdo a jak to resit dale - co zkontrolovat?
diky...
Vypadavaji elektricke "okruhy"
- Ivarek
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: Vypadavaji elektricke "okruhy"
Překontroluj,vyčisti,oprav konektor žlutýho drátu na startéru.
ano přesně tak, ZATRACENÝ ŽLUTÝ DRÁT 
co jsem se s ním natrápil. Určitě kontrolu, očistit a případně opravit, ať to má pořádný kontakt. Dole na startéru se to holt dost často zaoxiduje (teplo, špína, vlhko).
Tento drát zhasíná světla, když se startuje, aby zbytečně nezatěžovaly baterku, když jsou velké proudové odběry na start. Takže jak říkají klasici, cesta do pekel je dlážděna dobrými úmysly
)
co jsem se s ním natrápil. Určitě kontrolu, očistit a případně opravit, ať to má pořádný kontakt. Dole na startéru se to holt dost často zaoxiduje (teplo, špína, vlhko).
Tento drát zhasíná světla, když se startuje, aby zbytečně nezatěžovaly baterku, když jsou velké proudové odběry na start. Takže jak říkají klasici, cesta do pekel je dlážděna dobrými úmysly
-
Lybor - FK
pokud ti to nepomůže tak vytáhni pojistkovku a zkontroluj jestli není z oxidovaná.popřípadě rozdělej vyčisti a do víčka pojistkovky navrtej dirky aby se voda která se tam někdy dostane přes těsnění okna (když je guma stará a ztvrdlá) vytekla a nedržela se tam
-
tacmi
Včera stejná závada.,příčina taky.Stačilo sundat a nasadit konektor a vše zese funguje.
Akorát mně to trošku překvapuje,protože jsem měl nedávno startér venku,a konektor držel fest.
Tímto děkuju za ušetřený čas a nervy