Přední světla - orosená voda uvnitř

karoserie, narazniky, skla atd.
smazany clen - FK

Přední světla - orosená voda uvnitř

Příspěvek od smazany clen - FK »

Zdravím,
mám takový problém. Teď v zimě jsem si všimnul, že sklo levého světlometu má kapičky vody na vnitřní straně (uvnitř).
Čím by to mohlo být? Gumou okolo skla? Kde to sehnat? Nebo špatně dotažená zadní krytka?
Stalo se vám to někdy? Díky :)
skodaforever

Re: Přední světla - orosená voda uvnitř

Příspěvek od skodaforever »

jojo sundej sklo ze svetla,a vymen tu gumu tesnici,koupis ji normalne v autodoplnkach,kdyz by to nepomohlo tak dej kolem jeste silikon.A melo by to bej OK :D
Collin - FK

Příspěvek od Collin - FK »

Tak tak, novou guma a natřít ji silikonem, pak budeš mít klid..
Kuladmin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kuladmin »

A pri te prilezitosti to sklo zevnitr poradne omyj a ocisti !! Nesahej na paraboly!!!
smazany clen - FK

Okie dokie :)
Díky, zítra objedu prodejny dílů ... snad něco po Brně seženu.
Collin - FK

Zajeď se mrknout k Juránkovi na Tábendu. Najdeš tam vše na dobré ceny..
smazany clen - FK

Teda řeknu vám sehnat takovou p*čovinu po Brně je dost těžký :( :evil: Byl jsem asi ve třech autodílech (!!ŠKODA!!).
V první mě cpal těsnění na starou masku a nenechal si vymluvit, že new face má hranatý světla :evil:
Ve druhý mě přesvědčoval, že těsnění samotné koupit nejde, protože se prý prodává se světlem :evil: :roll:
A ve třetí vůbec nevěděl, co myslím.

Tak jsem zajel na tu Táborskou... No řeknu vám, nic moc. Přijdete tam, týpek na vás něco žbleptne, že mu není rozumět, tváří se u toho jak když má osinu v prdeli nebo ho to nebaví, pak dá oči v sloup a vzdychne, že takový požadavek tady ještě nikdo neměl a pak, že to teda objedná. Tak jsem poděkoval, zítra se pro to stavím a už tam nepojedu. Odmítám podporovat "komunistický státní podniky" s customer care odpovídajíci východní Ukrajině :evil: :D
Atnarfus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atnarfus »

Pro tyhle gumové a plastové blbiny jezdím většinou do škodovky. Nejenom že to mají, ale maji to někdy i levnější než v běžných autodílech.
smazany clen - FK

Pravda, mohl jsem tam zajít ... to mě vlastně ani nenapadlo. No nic, poučení pro příště :)
Naposledy upravil(a) emilio52 dne stř 21. led 2009 16:44:49, celkem upraveno 1 x.
Důvod: předchozí citace viz:pravidla č.4
Collin - FK

Ale sehnal jsi to tam ne!? ;) Takže na jednu stranu dobré..
stef99
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od stef99 »

takovyhle doplnky (sroubky,matky,tesneni,cidla,krytky...) v autorizovanym servisu...maj tam vzdycky vsechno a do druhyho dne to tam mate a stoji to pakatel a mate zaruku ze tj ok...
ale jinak samozrejme vsechny autodily v autorizovanym servise samozrejme sem chtel rict :D ;)
Prodej novych a referencnich vozu Skoda se slevou, vice SZ
smazany clen - FK

The_Gladiator píše:Teda řeknu vám sehnat takovou p*čovinu po Brně je dost těžký :( :evil: Byl jsem asi ve třech autodílech (!!ŠKODA!!).
V první mě cpal těsnění na starou masku a nenechal si vymluvit, že new face má hranatý světla :evil:
Ve druhý mě přesvědčoval, že těsnění samotné koupit nejde, protože se prý prodává se světlem :evil: :roll:
A ve třetí vůbec nevěděl, co myslím.

Tak jsem zajel na tu Táborskou... No řeknu vám, nic moc. Přijdete tam, týpek na vás něco žbleptne, že mu není rozumět, tváří se u toho jak když má osinu v prdeli nebo ho to nebaví, pak dá oči v sloup a vzdychne, že takový požadavek tady ještě nikdo neměl a pak, že to teda objedná. Tak jsem poděkoval, zítra se pro to stavím a už tam nepojedu. Odmítám podporovat "komunistický státní podniky" s customer care odpovídajíci východní Ukrajině :evil: :D
A co tady: http://www.apssramek.cz/katalog-zbozi/Z ... 0=/string/
smazany clen - FK

Hezký! :) O téhle firmě jsem ani nevěděl ... díky! ;)
Collin - FK

Néní to někde vedle incaru? Nebo ve stejné areálu?
mako
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mako »

tak já mám stejnej problém a v mototechně na mě ženská koukala že co po ní chci :D že prej žádné gumové těsnění pod přední sklo nejde koupit že tam nic takovýho není nebo co :D
VW passariantion+VW felicia diesel power
ex-felicia GLXi 1,3MPi 1997 Red-Hot-chilli, ex-felicia LXi 1,4mpi 1996 White candy
mikka

Příspěvek od mikka »

Těsnění skla světlometu 6U0 941 119 A pro old face, 6U0 941 119 pro new face. Cena ca 74 Kč/kus.
Odpovědět