schéma

Sem vše ostatní co se nevejde jinam
martased30

el. schéma

Příspěvek od martased30 »

Dobrý den chci se zeptat jestli někdo nemá el. schéma na felicii r.v.95. Děkuji za odpověď
103457
Kontaktovat uživatele:

Re: el. schéma

Příspěvek od 103457 »

Je v dílenské příručce. A ta je tu také.
Martased - FK

schéma

Příspěvek od Martased - FK »

Sháním schéma el. zapojení na felicii 1,3 r.v. 1995 combi prosim o zaslani jestli ho někdo máte. Děkuji
t1000 - FK

Re: schéma

Příspěvek od t1000 - FK »

Tady si ztáhni Dílenskou příručku a tam to najdeš a mnoho dalšího.

http://uloz.to/949116/dilenska-prirucka-felicia.rar
emilio52
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od emilio52 »

A nebo tady je tam vše
http://wrp.cz/clanky/felicia.html
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda
ObrázekObrázek
host

Příspěvek od host »

už jsem to tady jednou říkal, ZALOŽTE vlákno DOKUMENTACE.
Stačí odkazy, v dílenské příručce se najde 90% odpovědí na dotazy typu: jak odmontovat? .., kde najdu šroub?... atd.
Ivarek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivarek »

Dokumentaci musíš někam upnout,kdo pak bude hlídat zda jsou linky aktivní,případně to uploadovat znova.
....a ty si myslíš že se tady pak nebudou množit dotazy typu např jak vyndám boční blinkr?Budou.Pro lidi je jednodušší napsat sem dotaz než někde hledat.
host

Příspěvek od host »

stačí hodit odkazy, viz výše. A když bude sekce DOKUMENTACE, tak tam jistě zabrousí většina tazatelů nejdříve.
borlan - FK

Příspěvek od borlan - FK »

Ivarek píše:...jak vyndám boční blinkr?...
To sem byl já... 8-) Připadlo mi u takovéto konkrétní jednoduché věci získat krátkou výstižnou odpověď 1-2 věty někoho kdo to už dělal než se třeba prokousávat nějakým textem manuálu. Nakonec ani v tom textu to nemusí být "selsky" popsané a mohu tápat...a v té odpovědi může i zaznít vlastní zkušenost a varování, které v manuálui nenajdu, tam počítají jen se vším na 100% funkčním. Hledat v podobných vláknech-dotazech je taky zdlouhavé - málokdy je tam jen přesně to co hledáš, je tam namícháno většinou i něco dalšího + nějaký balast.
Já tedy spíše tíhnu k tomu se konkrétně zeptat a dostat konkrétní odpověď. Stejně k tomu pak přistupuju i obráceně - klidně odpovím na banalitu, kterou sám znám a případně přidám vlastní zkušenost...nevadí mi to... ;)

Jinak samozřejmě netvrdím, že speciálně ten můj boční blinkr je ten správný případ toho co zde píšu...radši jsem to nezjišťoval... 8-)
Ivarek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivarek »

Borlan...to byl jen příklad,nic osobního ani ve zlým.
borlan - FK

Příspěvek od borlan - FK »

Jasně, já to tak beru...jen jsem využil příležitosti osvětlit moje myšlenkové pochody... ;)
Odpovědět