Světla
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: Světla
do stovky se vejdeš
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

to záleží na servise. někdo to dělá zadara, myslím menší servisy, ale člověk jim stejně aspon 100kč dá, ale běžná cena co vím já, je do 200kč, moc se toho nedělá, tak co
- ale je i návod, jak si udělat svůj měřák a kolik má být od zdi auto abys to seřídil podle toho jak to má být. Ale zajed do jakéholiv servisu a zeptej se...
!!! Rozprodej dílů z Feldy !!!
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
To nejde říct, je to různé od 100,-Kč do 500, ale třeba i gratis na STK
- Mildacaso
- Kontaktovat uživatele:
na technicke kontrole vzdy prvni sobotu v mesici zdarma.. zdarma tam muzes dat auto aby ho otestovali a na konci ti reknou stav a zda by proslo
-
hostel
před TK jsem si namaloval obrázek na zeď, seřídil světla a technik na STK na to ani nemusel šáhnout.
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Jo dělá se tak když je ta možnost to mít kam namalovat .Ale zkus to namalovat někomu ve městě na zeď a uvidíš jak tě požene nebo zmaluje on tebe .

Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

-
mystery - FK
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem si to v garáži na zeď namaloval.
Auto jsem dotlačil nadoraz na vrata. Před autem mám asi pět metrů ke zdi. Šlaufkou (hadicovou vodováhou) jsem si přenesl střed světel na stěnu, ubral 6cm a namaloval vodorovnou čáru.
Běžně na to kouknu i když vyjíždím z garáže a pošteluju podle toho sklon, když je auto naložené.
Auto jsem dotlačil nadoraz na vrata. Před autem mám asi pět metrů ke zdi. Šlaufkou (hadicovou vodováhou) jsem si přenesl střed světel na stěnu, ubral 6cm a namaloval vodorovnou čáru.
Běžně na to kouknu i když vyjíždím z garáže a pošteluju podle toho sklon, když je auto naložené.