hagusy skrátenie
-
roman999
hagusy skrátenie
Chcem sa opýtať či sa dajú skrátiť hagusy z kombi na kratšie - na krátku Felíciu .
Re: hagusy skrátenie
Ahoj,
krátká felicie s hagusama je podle mě příšerná, ani bych neuvažoval je tam dávat (ať už originál, nebo zkrácený). Pokud potřebuješ praktičnost, tak radši sundávací zahrádku.
Jinak ohledně tvé otázky si myslím, že zkrátit nepůjdou.
Toť můj názor
krátká felicie s hagusama je podle mě příšerná, ani bych neuvažoval je tam dávat (ať už originál, nebo zkrácený). Pokud potřebuješ praktičnost, tak radši sundávací zahrádku.
Jinak ohledně tvé otázky si myslím, že zkrátit nepůjdou.
Toť můj názor
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
krátká má jenom ty dvě koncové podpěry a dlouhou trubku
kombík má ještě sloupek uprostřed, tedy dvě kratší trubky
nemáš tak co zkracovat, protože trubka z kombíka je už moc krátká.
kombík má ještě sloupek uprostřed, tedy dvě kratší trubky
nemáš tak co zkracovat, protože trubka z kombíka je už moc krátká.
-
smazany clen - FK
Ahoj zkrátit hágusy z kombíku jdou,sám jsem si je dělal.Ta středová podpěra jde normálně odělat.Já jsem si ji tam nechal sice to vypadá divně,ale šlo mi hlavně o praktičnost a větší pevnost.
-
roman999
Ked zoberiem hagus z kombi dole tak sa mi rozpadne na kusy alebo ho treba rozobra alebo rozrezať .
-
smazany clen - FK
Jestli myslíš odmontování z vozu,tak z boku jsou záslepky a pod nima červíky na imbus.Ty povolíš a hágus pak stáhneš nahoru.
-
vanplus - FK
hoj chlapisko tak já mám na vanovi hagusy asi tak 60 čísel dlouhý takže se daj zkrátit a vypadaj ůplně normálně jen jde oto kdo je zkracuje a jak nebo já nevim...
....vlastně cokoliv se dá zkrátit 
-
roman999
Dnes som pozeral dlhý hagus stred je podoprený ale ked zoberiem hagus dole z auta - predná a zadná podpera a nosná tyč hagusu sú do seba iba 1 - nasunuté ; 2 - sú zvarené; 3 - zlepené alebo 4 - íný spôsob .
-
smazany clen - FK
Na krajích jsou Hágusy nasazené a zajištěné zespod pružným kolíkem (Při zkrácení jsem ho nahradil trhacím nýtem) a středová podpěra je přišroubovaná na dvou samořezkách z křížovou hlavou na ližinu zevnitř(Pří sundání z vozu bezproblémový přístup)