Důvod rádio odešlo do věčných lovišť a investovat 3000kč nechci do rádia a tak chci zapojit mechaniku z komplu do auta.snad mi někdo poradí co stím!!díky za rady
PC mechaniku s dálkovým ovladačem do auta???
-
smazany clen - FK
PC mechaniku s dálkovým ovladačem do auta???
Zdravím potřeboval bych vedět jak mám přesně zapojit mechaniku do auta a co všechno budu potřebovat k montáži.
Důvod rádio odešlo do věčných lovišť a investovat 3000kč nechci do rádia a tak chci zapojit mechaniku z komplu do auta.snad mi někdo poradí co stím!!díky za rady
-
Zbysek - FK
Re: PC mechaniku s dálkovým ovladačem do auta???
Musíš propojit zvukový výstup mechaniky s jiným rádiem, nebo zesilovačem buď z výstupu na sluchátka, nebo zadního audio výstupu mechaniky. Mechaniky ale nemají moc rády výkyvy napětí, takže je lepší k nim hodit stabilizátor napětí.
-
smazany clen - FK
díky moc za radu tak se na to vrhnu o víkendu a pak pisnu jak jsem dopadl
snad neuhořím

-
Moltician - FK
take nemam penize ale mam doma tetris,slo by to nejak napojit misto lcd do auta?diky
hlavně nezapomeň na napájení +12V a taky +5V ale dálkovej ovladač?
ten tetris je dobrej JOKe

ten tetris je dobrej JOKe
-
Bolthorn - FK
jako to je fakt extrém tohle už, jako kdyby se nadalo sehnat jeté rádio za pár kaček..
- fancarhifi
- Kontaktovat uživatele:
...mám tam nějakýho soňáka a pinďoura...mají myslím špatnou kazetovou část, ale rádio funguje...jinak toto je na žádost o soc. dávky 
www.fancarhifi.cz vše co potřebujete pro ozvučení vašeho miláčka
-
Collin - FK
Soc. Dávky...fancarhifi píše:...mám tam nějakýho soňáka a pinďoura...mají myslím špatnou kazetovou část, ale rádio funguje...jinak toto je na žádost o soc. dávky
-
Moltician - FK
no vidis takova super nabidka...kasli na mechaniku aji disketovku a zajed za fancarem on ti da jeho pindoura....
to se neodmita prece... 
- Tomas6
- Kontaktovat uživatele:
V dobách kdy cd radia začínaly jsem to taky zkoušel.Fungovalo to,takže pohoda.Do té doby než se rozjel.CD mechanika nemá vyrovnávací paměť jak rádio nebo discman.Takže při sebemenší nerovnosti se to seklo.