PS: Auto a Ženská se nepůjčuje a už nikdy auto babě...
problém s řízením
-
smazany clen - FK
problém s řízením
zdravím.. Prosim vas lidi potrebuji pomoct..pujcil jsem auto sve pritelkyni a udelal jsem chybu.. byla mokra silnice a dala plny plyn a pustila spojku.. hodne dlouho sme drabali nez sme se poradne rozjeli a od te doby mi uplne moc haze volant a kdyz ho pustim tak hodne moc tahne do leva... Nevite co stim mam a kam stim jit??
- Michelin1
- Kontaktovat uživatele:
Re: problém s řízením
Poloosa?
Fela 1.3 race car, TDi power
http://picasaweb.google.com/info.michelin
http://picasaweb.google.com/info.michelin
- Schimi
- Kontaktovat uživatele:
To nevypadá na poloosu.
Něco rozhodilo geometrii a udělalo vůli v řízení. Možná se jen pomačkaly podložky pod řídícími táhly. Taky mohl povolit kloubový spoj mezi táhlem a hřebenem. Jednou se mi to stalo na fáčku, chovalo se to stejně a pak z ničeho nic se mi obě kola vytočily na opačnou stranu.
Jinak nemyslím, že by to bylo jedním rozjezdem. Pouze se odstartoval problém, který by později stejně vyplul na povrch.
Něco rozhodilo geometrii a udělalo vůli v řízení. Možná se jen pomačkaly podložky pod řídícími táhly. Taky mohl povolit kloubový spoj mezi táhlem a hřebenem. Jednou se mi to stalo na fáčku, chovalo se to stejně a pak z ničeho nic se mi obě kola vytočily na opačnou stranu.
Jinak nemyslím, že by to bylo jedním rozjezdem. Pouze se odstartoval problém, který by později stejně vyplul na povrch.
1,6 sportline 1999
-
smazany clen - FK
super.. takze staci na geometrii nebo rovnou do servisu?? Kolik to tak bude stat.. nevite??
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
Standartne geometri 400 az 900 kc.
- SatandaS
- Kontaktovat uživatele:
Mám problém když točím do leva tak cítím že musím víc zatočit volantem než když do prava
. Nedávno jsem měnil origo tlumiče za HP a je to teď víc cítit. Čím by to mohlo být?
Mám v plánu měnit čepy řízení a silentbloky na ramenou a moje další otázka dá se to vyměnit na parkovišti se základním nářadím nebo to budu muset nechat na servis? Možná by to i pomohlo vyřešit můj problém co vi nato. Jo ještě dodám že geometrii mi dělali před 1rokem.
Děkuju za rady
Mám v plánu měnit čepy řízení a silentbloky na ramenou a moje další otázka dá se to vyměnit na parkovišti se základním nářadím nebo to budu muset nechat na servis? Možná by to i pomohlo vyřešit můj problém co vi nato. Jo ještě dodám že geometrii mi dělali před 1rokem.
Děkuju za rady