Nazdar,
Mam dotaz.
Pri radeni to zo 4 stupna na 3 riadne zadrhne. Pocut ako to brusi ozubene kolesa. Po analyze u jedneho znameho, zistil ze pojde o synchron ktory bude zrejme vybehany. Otazka znie, ci je vymena synchronu dost narocna aby to trebalo dat spravit v servise ? Ten znamy mi vysvetloval ze bude treba na pocitaci vyladit rychlosti. Teda bez servisu to nejde ?
Dakujem.
Synchrony
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: Synchrony
Chce to jen hledat je toho tu dost ,třeba tady
http://www.feliciaklub.cz/forum_new/vie ... ny#p135220
http://www.feliciaklub.cz/forum_new/vie ... ny#p135220
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

- hromyblesky
- Bydliště: Region razovitý ,tam někdo primo uprostřed mesta Ostravy,bo je to tu fajne cyp.
- Kontaktovat uživatele:
hostmnevim co chces na te prevodovce ladit na pocitaci,na prevodovce jsou jen dva konektory a to na zpatecku,pres zpatecku toho asi moc nenaladis,jinak staci projit tuto sekci a je tu vsechno,viz "jak vymenit synchrony"
synku lampy tu pálí,,,, neony blikaj na cestu...
FAKJU BIČ
FAKJU BIČ
za vsim hledej pravidlo 7 a 15VAUXHALL píše:Me by zajimalo kde bys to chtel jeste snizovat,kdyz motor je 12cm nad zemi
-
nebulus - FK
Možno má pisateľ nejakú formulu F1Host píše: Ten znamy mi vysvetloval ze bude treba na pocitaci vyladit rychlosti.
- URNA
- Kontaktovat uživatele:
nebulus :Ty asi hodně koukáš na F1
....jedno řadíš jako Schumacher
..ale je pravda že svézt se ve formuli by nebylo špatný;)
Felda 1.3 a hlavně jí dej napííít!!!! 1náááááááááá 2náááááááááááááá 3 náááááááááááááááááááááááááá
.........
.........
-
nebulus - FK
URNA: Práveže F1 ma vôbec nezaujíma
. A neboj sa, s pikapom zaobchádzam ako s veteránom - opatrne a s citom.